Bel gratis | 0800 - 0239988

Verzekering

 

Wettelijk gezien bent u als bestuurder van een 45km voertuig of scootmobiel verplicht het voertuig te verzekeren.


Om u het leven nog makkelijker te maken kan Waaijenberg Mobiliteit voor u de verzekering regelen van uw brommobiel en uw scootmobiel. Waaijenberg Mobiliteit is bemiddelaar voor verzekeringsmaatschappij Unigarant (onderdeel van de ANWB). Door dit bemiddelaarschap kan Waaijenberg uw voertuig zeer eenvoudig en goedkoop aanmelden voor een verzekering. Voor de verzekering van de Canta kunt u helaas NIET rechtstreeks bij Waaijenberg Mobiliteit terecht. Voor de verzekering van de Canta kunt u terecht bij o.a. Klaverblad, Assuflex, ENRA of andere maatschappijen. 


Deze service biedt als grote voordeel dat het voertuig op het moment van afleveren verzekerd is. Zo kunt u direct de rijbegeleiding volgen en rijden. Verder betaalt u dan ook de premie vanaf de dag van aflevering. In geval van schade kan de afwikkeling ook zeer snel en efficiënt plaatsvinden.

Heeft u vragen over het invullen van de onderstaande formulieren dan kunt u altijd contact opnemen met de verkoopafdeling van Waaijenberg Mobiliteit. 0318-511252.  

Direct afsluiten Scootmobiel verzekering: 

Wanneer u uw Scootmobiel wilt verzekeren kunt u onderstaand formulier invullen om uw scootmobiel direct te verzekeren.

Direct afsluiten brommobiel verzekering:
In onderstaand formulier kunt u direct een verzekering afsluiten voor een bromfiets of brommobiel. In het formulier kunt u vervolgens op vrij eenvoudige wijze, in 5 stappen, een verzekering afsluiten. Wanneer u vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder en kunt u telefonisch contact met ons opnemen via gratis telefoonnummer: 0800-0239988.

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden