Bel gratis | 0800 - 0239988

Verzekering

Wettelijk gezien bent u als bestuurder van een 45km voertuig of scootmobiel verplicht het voertuig te verzekeren.


Om u het leven nog makkelijker te maken kan Waaijenberg Mobiliteit ook dit voor u regelen. Waaijenberg Mobiliteit is bemiddelaar voor verzekeringsmaatschappij Unigarant (onderdeel van de ANWB). Door dit bemiddelaar schap kan Waaijenberg uw voertuig zeer eenvoudig en goedkoop aanmelden voor een verzekering.


Deze service biedt als grote voordeel dat het voertuig op het moment van afleveren verzekerd is. Zo kunt u direct de rijbegeleiding volgen en rijden. Verder betaalt u dan ook de premie vanaf de dag van aflevering. In geval van schade kan de afwikkeling ook zeer snel en efficiënt plaatsvinden.Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van verzekeringen voor 45km voertuigen.

 

Canta en/of Scootmobiel

Wanneer u een Canta of scootmobiel wilt verzekeren, kunt u zich wenden tot het gratis telefoonnummer 0800-0239988, zo kunt u zich persoonlijk verder laten informeren over de mogelijkheden van een Canta en/of scootmobiel verzekering.

 

Direct afsluiten

In onderstaand formulier kunt u direct een verzekering afsluiten voor een bromfiets of brommobiel. In het formulier kunt u vervolgens op vrij eenvoudige wijze, in 5 stappen, een verzekering afsluiten. Wanneer u vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder en kunt u telefonisch contact met ons opnemen via gratis telefoonnummer: 0800-0239988.

 

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden