Bel gratis | 0800 - 0239988

Waaijenberg Pechservice (ANWB wegenwacht)

Zoals de naam eigenlijk al aangeeft draait bij Waaijenberg Mobiliteit alles om ‘mobiliteit’.
Het is heel belangrijk dat de bestuurders van een 45km voertuig 7 dagen per week 24 uur per dag waar dan ook geholpen kunnen worden als ze pech onderweg hebben.

 

 

Wanneer u problemen heeft met uw 45km voertuig en u staat thuis, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de werkplaatsen van Waaijenberg en wordt er een afspraak gemaakt wanneer we naar u toe komen.

Service afdeling Veenendaal 0318-519766, Service afdeling Amsterdam 020-6910518 en Service afdeling Den Haag 070-3686115

 

Mocht u met pech onderweg komen te staan dan kunt u de Waaijenberg Pechservice bellen. De Waaijenberg Pechservice werkt samen met de ANWB. De ervaren monteurs van de ANWB zijn getraind om ook u met uw 45km voertuig te helpen in geval van pech onderweg. Waaijenberg Mobiliteit biedt ook regelmatig voertuigen aan bij de ANWB zodat ook zij hun monteurs bij kunnen blijven scholen en u optimaal geholpen kan worden.

Wanneer u een nieuwe Canta koopt bij Waaijenberg Mobiliteit, is deze altijd voorzien van 24-uurs Waaijenberg Pechservice voor onderweg. Bij een gebruikt voertuig kunt u deze service erbij kopen. 

 

Het nummer van de Waaijenberg Pechservice in geval van pech onderweg is: 085-0717020

Zorg altijd dat u uw kenteken of chassisnummer van Waaijenberg Mobiliteit bij de hand heeft.

 

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden