Bel gratis | 0800 - 0239988

MICROCAR

 

De Microcar Dué is het meest verkochte brommobiel model in Nederland. De hoge zit en lage dorpel garanderen een goede instap en comfortabele zitpositie. De grote ruiten zorgen voor een goed zicht rondom. Het voertuig is compact met een prima laadruimte. U kunt de  Microcar Dué kopen in veel verschillende uitvoeringen en met twee verschillende motoren.

 

Microcar brommobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van het juiste model Microcar. Tijdens een proefrit kunt u zelf ervaren waarom de Microcar Dué met DCI motor een van de stilste en praktische brommobielen van Nederland is.

Alle Microcar brommobielen met DCI motor zijn voorzien van stuurbekrachtiging.

Dué

De Microcar Dué is de vernieuwde versie van de alom bekende Microcar uitvoeringen Leverbaar in diverse uitvoeringen met een breed scala aan opties

Bekijk hier onze review van de Micrcar Dué Must DCI.

Bekijk hier onze review van de Micrcar M.Go 6 Must.

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering van uw brommobiel.

Waaijenberg beschikt buiten werkplaatsen in de vestigingen in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag ook over een mobiele servicedienst bij u aan huis. Onze gespecialiseerde, ervaren monteurs verzorgen het onderhoud en service aan uw Microcar of andere brommobiel.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis