Bel gratis | 0800 - 0239988

Service aan huis

Zoals ieder gemotoriseerd voertuig, heeft ook uw 45km voertuig zo nu en dan onderhoud nodig. Waaijenberg Mobiliteit beschikt over een ervaren service afdeling, die uw 45km voertuig bij u voor de deur in topconditie houdt.


Ieder 45km voertuig heeft om de 2500 of 5000 kilometer (hangt af van het type voertuig) een onderhoudsbeurt nodig. Omdat wij beseffen hoe belangrijk uw voertuig in het dagelijkse leven is, zorgt de serviceafdeling ervoor dat u uw voertuig niet hoeft te missen. Voor de uitvoer van onderhoud en service komt de servicedienst van Waaijenberg Mobiliteit daarom bij u thuis. Wel worden er dan voorrijkosten in rekening gebracht. De servicemonteurs voeren de servicebeurt bij u voor de deur uit, dus gemak dient de mens!

De servicedienst van Waaijenberg Mobiliteit beschikt over 6 servicebussen, waarvan er 1 bij het filiaal in Amsterdam Z.O. gestationeerd is. Alle medewerkers van Waaijenberg vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Onze servicemonteurs horen graag van u hoe uw 45km voertuig bevalt en beantwoorden graag eventuele vragen.


 

Uw vaste servicemonteur


Waaijenberg Mobiliteit streeft ernaar iedere klant een ‘eigen’ servicemonteur te geven. In de meeste gevallen zal het onderhoud aan uw voertuig door dezelfde servicemedewerker uitgevoerd worden.
Aangezien bijvoorbeeld iedere Canta geheel is aangepast aan de wensen van de bestuurder, is iedere Canta anders. Uw vaste servicemonteur kent uw Canta of brommobiel als geen ander!

Bovendien werkt de servicedienst van Waaijenberg uitsluitend met originele onderdelen. Daarnaast hebben de servicemonteurs een uitgebreide opleiding over de techniek van alle 45km voertuigen achter de rug en worden ze regelmatig bijgeschoold.

 


Offerte


Als u van tevoren wilt weten wat een reparatie gaat kosten, kunnen onze servicemedewerkers desgewenst een vrijblijvende offerte maken.

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden