Bel gratis | 0800 - 0239988

Canta premium modellenDe Canta premium modellen worden zo vormgeven, dat deze zijn voorzien van een uitgebreid pakket aan luxe accessoires. Het rijden in en om de stadse omgeving wordt hierdoor uitermate comfortabel. U maakt zelf de keuze uit het rijden met een verbrandingsmotor of elektromotor. Rijdt u veelal lange afstanden of wilt u niet beperkt zijn door een actieradius, dan kiest u voor de Canta benzine variant. Gaat u voor milieuvriendelijk "zero emission" dan is voor u de elektro variant de beste optie. Bekijk alle voordelen op een rij.Canta premium benzine modellenOnze Canta benzine modellen worden voorzien van een zuinige 200cc Honda motor. De nieuwe Canta 2 is voorzien van een goed isolatiepakket, waardoor het geluid van de motor binnenin flink gereduceerd kan worden. De Canta benzine motor is sterk en betrouwbaar en tevens gemakkelijk te onderhouden. Met een tankinhoud van 12 liter hoeft u zich geen zorgen te maken over de actieradius. U kunt overal terecht voor het tanken van E5 benzine.

Canta 2 Premium benzine

Canta 2 Urban benzine

Canta premium elektrische modellenStandaard worden onze elektrische modellen, ofwel Canta E genoemd, voorzien van een GEL accupakket met een actieradius van gemiddeld 40 km. Ook in het stadse gebruik en gebruik voor een diversiteit aan overige doeleinden met een Canta, ziet men graag een grotere actieradius. Om deze reden hebben wij, tegen een vaste meerprijs, een upgrade mogelijkheid naar een Lithium Ion pakket. De actieradius van de Canta E loopt hierdoor op naar gemiddeld 80 km. De maximale snelheid van een Canta E variant blijft 45 km/u, dit is wettelijk geregistreerd.

Canta 2 E- premium elektro

Canta 2 Urban Premium elektroBekijk alle Canta modellen van WaaijenbergWaaijenberg Mobiliteit biedt als fabrikant van de Canta een uiteenlopende modellen reeks. Van een basismodel tot de uiterst luxe Canta 2 Urban premium elektro, welke u zelf volledig naar wens kan personaliseren. Naast luxe accessoires zijn er tal van aanpassingsopties mogelijk, om zo ook het rijden voor mensen met lichte tot ernstige fysieke beperkingen mogelijk te maken. De Canta is bestuurbaar d.m.v. een normale bediening, maar bijvoorbeeld ook met een handbediening, waarbij geen beenfunctie noodzakelijk is.

Overzicht Canta modellen


Canta premium

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.