Bel gratis | 0800 - 0239988

Scootmobiel huren / private leasen ?

Wat houdt Private Lease van een Scootmobiel in?

Private lease houdt in dat u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een nieuwe Scootmobiel. U koopt dus geen Scootmobiel maar u betaald maandelijks voor het gebruik voor een periode van 3 jaar. Het voertuig blijft dus eigendom van Waaijenberg Mobiliteit en ook de kosten van onderhoud & verzekering zitten in het maandelijks tarief. En dit onderhoud voeren wij gratis bij u thuis uit, u hoeft dus niet naar de garage.

Private lease is speciaal bedoeld voor particulieren. 

Private lease prijzen inclusief verzekering:


NEW SUPER 8 v.a. € 109, - per maand

SUNRISE MEDICAL STERLING S700 v.a. € 139,- per maand

CARPO 4D v.a. € 179,- per maand

BOOSTER TROPHY € 199, - per maand


* Overige modellen op aanvraag

Aflevering Kymco New Super 8

Carpo 4 Ltd white

Private lease looptijden:

Standaard is de looptijd 3 jaar. Wilt u het voertuig langer leasen? Dan kunt u na 3 jaar een nieuw contract afsluiten voor weer een nieuw model.

Private lease verzekering:

De kosten van de verzekering zijn in tegenstelling tot bij de Canta en Brommobiel private lease, bij Scootmobielen, WEL onderdeel van het maandelijks tarief. Het voertuig wordt door Waaijenberg Mobiliteit verzekerd voor aflevering. U draagt alleen een eigen risico van € 250, - per schadegeval of diefstal. De adviseurs van Waaijenberg Mobiliteit kunnen u hier uitgebreid over informeren.

Betaling van de Private lease:


Betaling via maandelijkse automatische incasso
2 maanden borg & 1 maand huur als aanbetaling.

 

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

U selecteert een van de Scootmobielen op de site waar een private lease bedrag bij staat vermeld. (Ceres 4 deluxe, Carpo 4 limited of Booster Trophy)

U selecteert de kleur van het gewenste voertuig.

U neemt telefonisch contact op met Waaijenberg Mobiliteit (of klik hier en u vult een Private Lease aanvraag formulier in.)

De adviseur van Waaijenberg Mobiliteit bespreekt samen met u de keuze van het voertuig. Tevens informeert de adviseur u over de voorwaarden van het contract.

Indien alles akkoord wordt bevonden door u stuurt de adviseur van Waaijenberg Mobiliteit u een mail waarin staat welke gegevens wij van u nodig hebben om de kredietwaardigheid te checken. (Indien u 50% van het totale private lease bedrag aanbetaald, bijvoorbeeld door inruil van uw auto, is een krediet check niet noodzakelijk en krijgt u zelfs 3% korting op het jaarbedrag.)

Na goedkeuring en acceptatie neemt de adviseur van Waaijenberg contact met u op voor de definitieve afronding.

Het voertuig wordt zo spoedig mogelijk of in overleg bij u afgeleverd. U rijdt daarna 3 jaar lang zonder onverwachte kosten in een nieuwe Scootmobiel.

Mercurius 4D