Bel gratis | 0800 - 0239988

Rij-instructie

Veiligheid staat hoog in het vaandel wij Waaijenberg Mobiliteit. Waar u ook mee wilt gaan rijden. Het moet veilig zijn! Elke bestuurder van een 45km voertuig is tenslotte ook gewoon verkeersdeelnemer.

 

Om te zorgen dat mensen op een veilige manier aan het verkeer gaan deelnemen, wordt er altijd voor aankoop een uitgebreide proefrit gemaakt. Op deze manier kan de bestuurder kennis maken met het voertuig en kunnen de mobiliteitsadviseurs een inschatting maken van zaken als: voertuigbeheersing en verkeersinzicht.

 

 

Rij begeleiding bij aflevering

 

Bij aankoop van een 45km voertuig of scootmobiel wordt er altijd bij de aflevering een uitgebreide rijbegeleiding gegeven. Eerst wordt er uitgelegd hoe het voertuig en de bediening ervan werkt. Daarna wordt er nog een uitgebreide rijbegeleiding gedaan.

 

Indien de mobiliteitsadviseurs inschatten dat er meer rijbegeleiding gevolgd moet worden, dan zetten wij een landelijk dekkende rijorganisatie in. Deze onafhankelijke organisatie is gespecialiseerd in het geven van rijlessen in 45km voertuigen.

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden