Bel gratis | 0800 - 0239988

LIGIER

Ligier is het meest luxe en sportieve merk van de Microcar-Ligier Groep. Dankzij de jarenlange ervaring in de autosport zijn de ontwerpers er in geslaagd een veelzijdige brommobiel te ontwikkelen. Een dynamisch rijgedrag gecombineerd met veel comfort. Een sportieve uitstraling met elegante details. U kunt de Ligier JS60L kopen in één uitvoering. De JS50 is te koop in twee uitvoeringen, met 2 verschillende typen motoren, namelijk de goedkopere Lombardini Progress of stillere Lombardini DCI variant.

 

Ligier brommobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van de juiste model en uitvoering van de Ligier brommobiel.Tijdens de proefrit kunt u zelf ervaren waarom de Ligier JS60 of de JS50 met DCI motor een van mooiste, comfortabele en stilste brommobielen van Nederland is.

Alle Ligier brommobielen met DCI motor kunnen worden uitgerust met stuurbekrachtiging en airconditioning. 

De nieuwe JS60, de SUV van Ligier

De nieuwe Ligier JS60 is de nieuwste brommobiel van Ligier. Met deze uitvoering maakt Ligier een intrede in het SUV segment wat zich kenmerkt door een hoge instap, goed zicht en een grote laadruimte.

JS50 Sport Young en JS50 Sport Ultimate

De Ligier JS50 Sport Young en JS50 Sport Ultimate zijn de sportieve uitvoeringen van Ligier, leverbaar met 2 type motoren voor een messcherpe prijs.

Bekijk hier onze review van de Ligier JS50.

Bekijk hier onze review van de Ligier JS50L.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis