Bel gratis | 0800 - 0239988

LIGIER

Ligier is het meest luxe en sportieve merk van de Microcar-Ligier Groep. Dankzij de jarenlange ervaring in de autosport zijn de ontwerpers er in geslaagd een veelzijdige brommobiel te ontwikkelen. Een dynamisch rijgedrag gecombineerd met veel comfort. Een sportieve uitstraling met elegante details. U kunt de Ligier JS50 kopen in twee uitvoeringen en twee lengtes. Beide uitvoeringen van deze Ligier Brommobiel zijn optioneel leverbaar met de goedkopere Progress motor.

 

Ligier brommobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van de juiste model en uitvoering van de Ligier brommobiel.Tijdens de proefrit kunt u zelf ervaren waarom de Ligier JS50L Elegance met DCI motor een van mooiste, comfortabele en stilste brommobielen van Nederland is.

JS50L

De Ligier JS50L is de lange uitvoering. De Ligier JS50L is leverbaar in twee uitvoeringen.

JS50

De Ligier JS50 is de korte uitvoering. Deze sportieve kortere uitvoering heeft wat een kleinere kofferruimte maar is daardoor ook sportiever en eenvoudiger te parkeren. 

Bekijk hier onze review van de Ligier JS50.

Bekijk hier onze review van de Ligier JS50L.

Bekijk hier de fabriek van Ligier.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis