Bel gratis | 0800 - 0239988

LIGIER

Ligier is het meest luxe en sportieve merk van de Microcar-Ligier Groep. Dankzij de jarenlange ervaring in de autosport zijn de ontwerpers er in geslaagd een veelzijdige brommobiel te ontwikkelen. Een dynamisch rijgedrag gecombineerd met veel comfort. Een sportieve uitstraling met elegante details. U kunt de Ligier JS60 kopen in twee varianten, de "Chic" en "Sport Ultimate" uitvoering. De JS50 is te koop in twee uitvoeringen "Sport Pack" en Sport Ultimate", beiden voorzien van de stille Lombardini DCI motor.

 

Ligier brommobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van de juiste model en uitvoering van de Ligier brommobiel. Tijdens de proefrit kunt u zelf ervaren waarom de Ligier JS60 of de JS50 met DCI motor een van mooiste, comfortabele en stilste brommobielen van Nederland is.

Alle Ligier brommobielen met DCI motor kunnen worden uitgerust met stuurbekrachtiging en airconditioning. 

Inmiddels is er ook een volledig elektrisch aangedreven Ligier leverbaar, de Ligier Myli!
Voor jong en oud, het maakt niet uit ! De volledig elektrische Brommobiel van Ligier is de rij ervaring van de toekomst

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Biro, Move en/of Carver, gaat een Brommobiel van Ligier veel verder en komt deze, in vergelijking tot een personenauto, veel beter tot zijn recht.

De nieuwe JS60, de SUV van Ligier

De nieuwe Ligier JS60 is de nieuwste brommobiel van Ligier. Met deze uitvoering maakt Ligier een intrede in het SUV segment wat zich kenmerkt door een hoge instap, goed zicht en een grote laadruimte.

JS50 Sport Pack en JS50 Sport Ultimate

De Ligier JS50 Sport Pack en JS50 Sport Ultimate zijn de compacte sportieve uitvoeringen van Ligier, voorzien van een zuinige soepele DCI motor.

Ligier Myli elektrisch

De nieuwe Ligier Myli is verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving. Tevens zijn er 4 uitvoeringen verkrijgbaar. De elektrische varianten zijn leverbaar met verschillende batterijpakketten, met een actieradius oplopend tot wel 192km.

Ligier Myli diesel

De nieuwe uiterst complete Ligier Myli is nu ook leverbaar met verbrandingsmotor met een zeer interessante prijsstelling. Ook voordelijg te leasen via Private Lease.

Bekijk hier de video van de Ligier JS50 Sport Ultimate

Bekijk hier de video van de Ligier JS50 Sport Pack

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis