Bel gratis | 0800 - 0239988

SCOOTMOBIEL

Een Scootmobiel is een driewielige, vierwielige of vijfwielige scooter met een elektrische aandrijving welke momenteel hoofdzakelijk wordt gebruikt door mindervaliden of mensen met een mobiliteitsbeperking.

 

De eerste types Scootmobielen werden gekenmerkt als "invalidenkarretjes". Ze waren stug, oncomfortabel en door hun uiterlijk, beperkte snelheid en beperkte actieradius niet geliefd. In de loop der jaren is de Scootmobiel door grote veranderingen en modernisering populair geworden bij voornamelijk ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking.

 

Met een maximumsnelheid van ca. 17 km per uur en een actieradius van meer dan 50 kilometer is de Scootmobiel inmiddels ook een geliefd vervoermiddel van forensen en personen die comfortabel willen reizen en de file en openbaar vervoer willen vermijden.

 

Scootmobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van het juiste model scootmobiel. Bekijk hieronder onze opvouwbare en vaste modellen of bezoek een van onze showrooms en ervaar zelf het gemak en de vrijheid van een scootmobiel.

Opvouwbare uitvoeringen

Een opvouwbare Scootmobiel kopen?


Een opvouwbare scootmobiel is ideaal om mee te nemen achter in de auto of brommobiel. Doordat deze in kleine delen makkelijk te tillen is kunt u deze zonder overige hulp zelfstandig in en uit elkaar halen. Er is een duidelijk verschil tussen opvouwbare en demonteerbare modellen. De demonteerbare modellen bestaan in de regel uit 3 delen (zitting, voor- en achterzijde en het stuurgedeelte is inklapbaar) en tevens zijn de accu's uitneembaar en apart op te laden.

Alleen de beste opvouwbare Scootmobielen

Waaijenberg Mobiliteit heeft een select assortiment aan opvouwbare Scootmobielen. Er is een gevarieerde selectie gemaakt op basis van actieradius, comfort, manier van demontage & handigheid in transport.

Zo kunt u diverse modellen bijvoorbeeld als een soort trolly / reiskoffer vervoeren.

Bekijk ook ons assortiment aan tweedehands scootmobielen

Naast een uitgebreid assortiment aan nieuwe modellen, hebben wij met grote regelmaat de beschikking
over een breed assortiment aan tweedehands Scootmobielen.

Vaste uitvoeringen

Een vaste Scootmobiel kopen?


Wilt u uw horizon verbreden, bent u het thuis zitten of het voortdurend afhankelijk zijn van andere partijen om er even uit te zijn een beetje zat geworden? Wilt u gewoon zelfstandig en vrij op pad om in uw dagelijkse behoeften te voorzien? Een boodschap doen, naar de kapper, een vriend en/of vriendin bezoeken, of gewoon gezellig eruit voor een hapje en een drankje? Een Vaste Scootmobiel brengt u een stuk verder en biedt u volledige vrijheid. Met een kleine actieradius of voor langere afstanden en binnen een grote diversiteit aan prijs segnmenten, er is voor iedereen ruim keuze.

Alleen de beste vaste Scootmobielen

Er is een zorgvuldige keuze gemaakt in ons assortiment, waarbij rekening is gehouden met een diversiteit aan belangrijke aspecten voor het kopen van een vast model Scootmobiel, namelijk; prijs, kwaliteit, vering, verstelbaarheid, actieradius en duurzaamheid. In de prijsklasse € 2.450 ,-  tot € 4.950, - bieden wij stuk voor stuk Scootmobielen van hoge kwaliteit en uiterst comfortabel in gebruik.

Bekijk ook ons assortiment aan tweedehands vaste Scootmobielen

Naast een uitgebreid assortiment aan nieuwe modellen, hebben wij met grote regelmaat de beschikking over een assortiment aan jong gebruikte ofwel tweedehands Scootmobielen met garantie op accupakketten. Kijk voor een actueel overzicht op onze tweedehands Scootmobielen pagina.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis