Bel gratis | 0800 - 0239988

Canta huren / Private leasen?

 

Wat houdt Private Lease van een Canta in?

Private lease houdt in dat u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een nieuwe Canta. U koopt dus geen Canta maar u betaald maandelijks voor het gebruik voor een periode van 2 jaar. Het voertuig blijft dus eigendom van Waaijenberg Mobiliteit en ook de kosten van onderhoud zitten in het maandelijks tarief. En dit onderhoud voeren wij gratis bij u thuis uit, u hoeft dus niet naar de garage.

Private lease is speciaal bedoeld voor particulieren. 

 

Looptijd:

Standaard is de looptijd 2 jaar. Wilt u het voertuig langer leasen/huren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Verzekering: 

De kosten van de verzekering zijn geen onderdeel van het maandelijks tarief. Het voertuig dient door u WA-Casco (All-risk) verzekerd te worden. De adviseurs van Waaijenberg Mobiliteit kunnen u informeren over de hoogte van de premie in uw persoonlijke situatie. Waaijenberg sluit deze WA-Casco verzekering voor u af. Dit doen wij zodat wij kunnen controleren dat het voertuig gedurende de lease periode verzekerd blijft.

Canta 2

 

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

U selecteert een van de Canta's op de site waar een private lease bedrag bij staat vermeld. (Canta Comfort of Canta Premium)

U selecteert de kleur van het gewenste voertuig.

U neemt telefonisch contact op met Waaijenberg Mobiliteit (of klik hier en u vult een Private Lease aanvraag formulier in.)

De adviseur van Waaijenberg Mobiliteit bespreekt samen met u de keuze van het voertuig. Tevens informeert de adviseur u over de kosten van de verzekering van het voertuig en de voorwaarden van het contract.

Indien alles akkoord wordt bevonden door u stuurt de adviseur van Waaijenberg Mobiliteit u een mail waarin staat welke gegevens wij van u nodig hebben om de kredietwaardigheid te checken. (Indien u 50% van het totale private lease bedrag aanbetaald, bijvoorbeeld door inruil van uw auto, is een krediet check niet noodzakelijk en krijgt u zelfs 3% korting op het jaarbedrag.)

Na goedkeuring en acceptatie neemt de adviseur van Waaijenberg contact met u op voor de definitieve afronding.

Het voertuig wordt zo spoedig mogelijk of in overleg bij u afgeleverd. U rijdt daarna 2 jaar lang zonder onverwachte kosten in een nieuwe Canta.

Canta 2