Bel gratis | 0800 - 0239988

Canta huren of kopen met onderhoudscontract (alleen voor gemeentes).

Canta huren:

Wanneer u bij Waaijenberg Mobiliteit een voertuig huurt betaald u per maand een vast bedrag. Hiervoor zetten wij een voertuig in (incl. eventuele aanpassingen) en verzorgen wij alles op het gebied van onderhoud en reparatie. Ook is het voertuig voorzien van een WA- Casco verzekering en 24 uur pechondersteuning. De minimale huurperiode is 6 maanden.

Uw voordeel:

U bent van te voren op de hoogte van de kosten en komt dus niet voor verrassingen te staan. U huurt direct bij de fabrikant en heeft daarom altijd het scherpste tarief. U hoeft ook niet gelijk een groot bedrag te investeren maar kunt de kosten verdelen over een aantal jaren. Tevens kunt u zonder zorgen na 6 maanden het huurcontract beëindigen. De bestuurder kan voor alle vragen direct contact opnemen met Waaijenberg Mobiliteit.

Het voordeel voor de bestuurder:

Met onze eigen buitendienst leveren wij service, onderhoud en reparatie aan huis door heel Nederland.

 

Canta kopen met onderhoudscontract:

Bij aankoop van een voertuig bieden wij de mogelijkheid voor een onderhoudscontract. U betaald jaarlijks een bedrag en Waaijenberg verzorgt voor dit bedrag: onderhoud, reparatie, WA-casco verzekering en 24 uur pechservice. Onderhoudscontracten worden alleen afgesloten op nieuwe voertuigen. De looptijd van het contract is standaard 5 jaar maar kan eventueel worden verlengd.

Uw voordeel

U hoeft nergens meer over na te denken en bent gegarandeerd zeker dat het voertuig van uw cliënt in topconditie blijft en alle randzaken geregeld zijn. Tevens bent u van te voren op de hoogte van de onderhoudskosten en komt u niet voor verrassingen te staan. De bestuurder kan voor alle zaken direct contact opnemen met Waaijenberg Mobiliteit en krijgt service aan huis of op zijn werklocatie.

 

Wilt u in plaats van een Canta een brommobiel huren of kopen met een onderhoudscontract dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Waaijenberg Mobiliteit is leverancier van alle grote merken brommobielen. Ook eventuele aanpassingen worden door Waaijenberg verzorgd.

Voor uitgebreide informatie over onze mogelijkheden bel met een van onze medewerkers. Ons gratis telefoonnummer is: 0800 023 9988