Bel gratis | 0800 - 0239988

Brommobiel leasen

Wat houdt Private Lease van een brommobiel in?

Private lease houdt in dat u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken van een nieuwe brommobiel. U koopt dus geen brommobiel maar u betaald maandelijks voor het gebruik. U hoeft geen groot geld bedrag vooraf te betalen en na afloop zit u niet met een voertuig in uw maag want u levert het voertuig aan het einde van het contract gewoon weer in.

Verzekering en looptijd: 

De kosten van de verzekering zijn geen onderdeel van het maandelijks tarief. Dit hebben wij gedaan zodat wij u vooraf een vast tarief per maand kunnen aanbieden zonder dat het tarief varieert bij meer of minder schadevrije jaren van de bestuurder. Waaijenberg zoekt altijd voor u de goedkoopste WA-Casco verzekering uit op basis van uw leeftijd, schadevrije jaren en eigen risico. En omdat wij het voertuig exclusief BTW kunnen verzekeren is de verzekeringspremie meestal ook lager! Standaard is de looptijd van het contract 3 jaar. Wilt u het voertuig langer korter/leasen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

1. U selecteert een van de brommobielen op de site. (Andere merken/modellen zijn in overleg ook mogelijk)

2. U selecteert de kleur van het gewenste voertuig.

3. U neemt telefonisch contact op met Waaijenberg Mobiliteit 0318-511251 of vul het aanvraagformulier in.

4. De adviseur van Waaijenberg Mobiliteit bespreekt samen met u de keuze van het voertuig. Tevens informeert de adviseur u over de kosten van de verzekering van het voertuig en de voorwaarden van het contract.

5. De adviseur van Waaijenberg Mobiliteit stuurt u een mail waarin staat welke gegevens wij van u nodig hebben, om de kredietwaardigheid te checken. (Indien u 50% van het totale private lease bedrag aanbetaald, bijvoorbeeld door inruil van uw auto, is een krediet check niet noodzakelijk en krijgt u zelfs 3% korting op het jaarbedrag.)

6. Na goedkeuring neemt de adviseur van Waaijenberg contact met u op voor de ondertekening van het private lease contract.

Het voertuig wordt hierna zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd. U rijdt daarna 2 jaar lang zonder onverwachte kosten in een nieuwe brommobiel.De voordelen van Waaijenberg Private Lease:

1. Onderhoud, reparatie en service aan huis. (U hoeft dus niet naar de garage.)

2. U kunt kiezen uit bijna alle merken en modellen. 

3. De scherpste tarieven op basis van een looptijd van 3 jaar. (korter / langer leasen kan ook!) 

4. Geen grote aanbetaling vooraf nodig.

Wilt u een idee wat de totale kosten incl. verzekering per maand voor u zouden kunnen zijn? Klik dan op: www.waaijenberg.com/privateleaseVoor wie is een private lease contract interessant?

U overweegt uw auto in te ruilen voor een brommobiel:

Stel u bent afgekeurd voor uw autorijbewijs maar u behoudt uw rijbewijs AM en weet niet hoelang u nog wilt blijven rijden.

U overweegt een gebruikte brommobiel aan te schaffen en heeft ook nog een personenauto die u graag wilt inruilen.

Voor u is private lease dan mogelijk een zeer interessante optie.

A. U rijdt een nieuwe brommobiel i.p.v. een gebruikte brommobiel en u heeft geen onverwachte kosten.

B. Door middel van de inruil van uw personenauto kunt u mogelijk al een (groot) gedeelte van het private lease bedrag betalen.

C. De enige maandelijkse kosten die u dan nog heeft zijn de kosten van de WA-Casco verzekering maar die zijn gelijk voor een gebruikte of nieuwe brommobiel. (Tevens betaalt u voor een brommobiel geen wegenbelasting.)

C. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de mogelijke verkoop van de brommobiel als u stopt met rijden.

 

U heeft een oudere brommobiel maar wilt deze inruilen voor een nieuwe brommobiel:

U heeft een oudere brommobiel en heeft de afgelopen tijd erg veel geld uitgegeven aan reparaties en bent onzeker welke kosten u nog te wachten staan en of het voertuig nog wel betrouwbaar is. Voor u is private lease dan mogelijk een goede optie.

A. U rijdt een nieuwe brommobiel i.p.v. een oudere brommobiel die aanzienlijk stiller en betrouwbaarder is. 

B. U weet van te voren welke maandelijkse kosten u heeft.

C. U kunt uw oude brommobiel inruilen en mogelijk gebruiken als aanbetaling voor de private lease.

 Een veilige brommobiel i.p.v. een scooter voor uw zoon of dochter:

U heeft een zoon of dochter die binnenkort 16 wordt en u wilt eigenlijk dat ze een veilige brommobiel gaat rijden i.p.v. een scooter.

U overweegt de aanschaf van een gebruikte brommobiel maar wilt liever niet voor onverwachte reparaties en/of kosten komen te staan.

U wilt liever vooraf inzicht in de kosten van het rijden een brommobiel. Ook voor u is private lease dan mogelijk een zeer interessante optie.

A. Uw zoon of dochter rijdt een nieuwe en veilige brommobiel en kan ook 's avonds veilig op weg zonder u zich zorgen hoeft maken.

B. U komt niet voor onverwachte kosten of reparaties te staan.

C. U weet vooraf wat de kosten zijn van het rijden van een brommobiel.

D. Uw zoon of dochter bouwt twee jaar lang auto rij-ervaring op in een brommobiel waardoor het aantal benodigde rijlessen voor het autorijbewijs aanzienlijk minder zullen zijn.

Private lease


  • Het aantal schadevrije jaren kunt u opvragen bij uw huidige verzekeringsmaatschappij.

* Verplichte velden