Bel gratis | 0800 - 0239988

Service

Service is een zeer belangrijk woord voor Waaijenberg Mobiliteit. Bij Waaijenberg Mobiliteit denkt iedereen met een dienstverlenende insteek. Onze medewerkers nemen bij de aankoop van een Canta (45km gehandicaptenvoertuig), brommobiel of scootmobiel alle mogelijkheden met u door en zoeken naar de beste mobiliteitsoplossing voor ú. Ook op het gebied van rij-instructieverzekering en financiering kunnen zij u uitgebreid informeren en adviseren.

 

Afleveringen geschieden altijd bij u thuis en alle 45km voertuigen worden geleverd met garantie en 24 uurs pechondersteuning. Wanneer u service, onderhoud of reparatie voor uw Canta of brommobiel nodig heeft, bent u welkom in een van de werkplaatsen van onze vestigingen in VeenendaalAmsterdam of Den Haag. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent naar ons toe te komen, kunt u gebruik maken van onze service aan huis Wij staan, met ons 50 man sterke team, graag voor u klaar!

Wilt u gebruik maken van onze service dienst voor onderhoud, reparatie of schadeherstel van uw Canta, brommobiel of scootmobiel klik dan op SERVICE FORMULIER voor een aanvraag. Na ontvangst van het service formulier nemen wij de volgende werkdag contact met u op.

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u tussen kantoortijden z.s.m. terug.

* Verplichte velden