Bel gratis | 0800 - 0239988

ELI

 

De oplossing voor dagelijks vervoer. De Eli Zero is het nieuwe alternatief voor lokaal vervoer. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Met de kracht van eenvoud gekoppeld aan innovaties, zet de Eli Zero de toon voor een nieuwe generatie van lichte, elektrische voertuigen. De Eli Zero vindt de 45km-auto opnieuw uit. Emissievrij, veilig en comfortabel! Bedoeld om je korte, dagelijkse ritten met plezier af te leggen. Deze elektrische Brommobiel rijd je al als je 16 bent en een bromfietsrijbewijs hebt. Ideaal dus voor vrijwel het hele gezin!

 

De auto  van morgen, vandaag al beschikbaar !

De gemiddelde autorit in Nederland is niet langer dan 19 kilometer. Per dag legt een auto gemiddeld 32 kilometer af én staat deze ook nog eens 23 uur lang stil. De auto van morgen is hierop aangepast. Klein maar comfortabel, overzichtelijk en wendbaar, schoon en duurzaam. De Eli Zero combineert het allemaal en is nu in Nederland verkrijgbaar.

Eli

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering van uw brommobiel.

Waaijenberg beschikt buiten werkplaatsen in de vestigingen in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag ook over een mobiele servicedienst bij u aan huis. Onze gespecialiseerde, ervaren monteurs verzorgen het onderhoud en service aan uw Microcar of andere brommobiel.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis