Bel gratis | 0800 - 0239988

Korte verhuur Scootmobiel

Waaijenberg Mobiliteit biedt, vanaf de locatie Veenendaal, ook de mogelijkheid een opvouwbare of vaste scootmobiel te huren voor een korte periode. Handig voor als u op uw vakantie adres in Nederland een scoomobiel nodig heeft en niet in staat bent uw eigen scootmobiel mee te nemen, ofwel tijdens een verblijf op een vakantiepark, in een hotel en eveneens ter overbrugging gedurende een revalidatieperiode. Ook kunt u een Scootmobiel huren om uit te proberen, voorafgaand aan een mogelijke aankoop van een Scootmobiel.verhuur opvouwbare scootmobiel

Handig om overal mee naar toe te nemen. De Venus 3 scootmobiel is 3 delen uit elkaar te halen en past daardoor gemakkelijk achter in uw personenwagen. Deze scootmobiel dient u zelf op te halen op onze vestiging Veenendaal en na de huurperiode weer daar terug te brengen.

De actieradius bedraagd 12 km met een max snelheid van 6 km/u.

Verhuur gaat per week en bedraagt € 75,00 inclusief 9% BTW. Bij het ophalen van de scootmobiel vragen wij € 150,- als borg.

Opvouwbare scootmobiel kymco mini ls

verhuur vaste scootmobiel

Voor de langere afstanden op uw vakantie adres kunt u beter een grotere scootmobiel huren. Met een actieradius van 45 km en een snelheid van 15 km/u is dit een ideale scootmobiel voor grotere afstanden. Deze grotere scootmobiel kunnen wij op uw vakantie adres afleveren en weer ophalen.

Verhuur gaat per week en bedraagdt € 95,00 inclusief 9% BTW en exclusief € 165.- transport kosten. Voor borg van deze scootmobiel berekenen wij € 400,-

Vaste Scootmobiel Vermeiren Mercurius 4 LtdVia onderstaand formulier kunt u uw voorkeur voor het huren van een scootmobiel aangeven

  • Ophalen/brengen scootmobiel

  • Terugbrengen/ophalen scootmobiel

* Verplichte veldenVoorwaarden huur ScootmobielDuur en beïndiging van de overeenkomst:
De overeenkomst wordt aangegaan voor een huurperiode van bepaalde tijd en kan te allen tijde, per  direct door de verhuurder worden beïndigd. De overeenkomst eindigt wanneer het voertuig bij de verhuurder is ingeleverd en alle kosten betaald zijn. Het voortuig wordt ingeleverd of opgehaald bij het adres van (af)levering.Huurprijs:
De huurprijs per week bedraagd € 75,- (incl 9% BTW) voor een opvouwbare en € 95,- (incl 9% BTW) voor een vaste scootmobiel.
U betaalt €150,- borg voor een opvouwbaar model en € 400, - voor een vast model. Dit bedrag ontvangt u bij het inleveren van de scootmobiel, mits in dezelfde staat, retour.

Daarnaast voorziet u ons van een kopie van uw geldige legitimatie en alle benodigde persoonsgegevens.Betaling:
Het eigen risico of eventuele andere schade dient direct afgerekend te worden. De huurprijs dient na beëindigen van de huurperiode per direct volledig voldaan te worden.Schade:
In geval van schade geldt onderstaande regeling.
- Het eigen risico van de bestuurder is €150,00 per schadegeval voor een opvouwbare scootmobiel en € 400,00 voor een vaste scootmobiel.
- Het voertuig dient in dezelfde staat ingeleverd te worden als op het moment van  levering.Informatieplicht:
De huurder is verplicht zo spoedig mogelijk de verhuurder te informeren bij:
- Diefstal. Hierbij wordt tevens de aangifte bij de politie overgedragen aan verhuurder. -
- Ongeluk met of beschadiging van de Scootmobiel.
- Belangrijke storingen.
- Verandering van de vaste verblijfplaats van het voertuig.Bestuurder:
De huurder van het voertuig is alleen gemachtigd het gehuurde voertuig te besturen. De bestuurder zal het voertuig als een goed huisvader beheren en uitsluitend gebruiken als vervoermiddel.Accu:
De scootmobiel zal regelmatig moeten worden opgeladen. Het is niet toegestaan het voertuig langdurig met lege accu stil te laten staan.

#vakantieparken #hotels #revalidatie #hulpmiddel #scootmobielrent #scootmobielhuur #mobilityscooter #rentamobilityscooter