Bel gratis | 0800 - 0239988

SILENCE

Silence is een Spaans bedrijf dat haar producten van A tot Z in Spanje ontwikkelt en produceert. De missie van Silence is om duurzame mobiliteit toegankelijk te maken zowel binnen als buiten de stad. Doordat Silence alles in eigen beheer produceert, is het bedrijf niet afhankelijk van internationale leveringen. Ook de software en de app worden in Spanje ontwikkelt. Zo ga je veilig de weg op, zonder zorgen over hoe er wordt omgegaan met jouw privacy

 

De beste compacte elektrische (45km) auto van dit moment, ontmoet de Silence S04

De Nanocar met airconditioning & verwarming. Een bereik tot maximaal 149km. Geen laadpaal nodig, op te laden in ieder normaal stopcontact. Uitneembare batterij: uniek dankzij handig trolleysysteem. Toegankelijk met scooterrijbewijs (45km/u versie)

Voorzien van 24 maanden volledige garantie, 36 maanden op de batterij met een maximum van 30.000km

Gemaakt in Barcelona: Voertuig- en batterijpakketten zijn ontwikkeld, ontworpen en vervaardigd met Europese kwaliteitsnormen.

S04 elektrische Brommobiel

S04 elektrische auto

Bekijk hier de Engelse promo van de Silence S04 Bekijk hier de ANWB test van de Silence S04

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis