Bel gratis | 0800 - 0239988

GESPECIALISEERD IN AIXAM AFTER-SALESORIGINELE AIXAM ONDERDELEN

Wanneer u in uw AIXAM rijdt, worden alle onderdelen van uw voertuig blootgesteld aan beperkingen en hoge temperaturen. De originele AIXAM onderdelen zijn ontworpen voor deze extreme omstandigheden. Opdat u met het volste vertrouwen in uw AIXAM kunt rijden, zijn de 7.000 originele onderdelen allemaal onderworpen aan strenge tests en derhalve gekwalificeerd en goedgekeurd voor uw AIXAM.

Kiezen voor de originele AIXAM onderdelen garandeert:

  • Perfecte pasvorm
  • Hoogwaardige kwaliteit materialen
  • Bewezen veiligheidsnormen
  • Betrouwbaarheid motor
  • Duurzaamheid van slijtagedelen (remmen, filters, enz ...)

HET BELANG VAN ORIGINELE BROMMOBIEL ONDERDELEN

Een hele wereld gaat voor u open wanneer u achter het stuur van uw AIXAM zit. Terwijl u gebruik maakt van uw AIXAM, worden de remblokken vaak gebruikt, waardoor deze een hoge temperatuur bereiken; hetzelfde geldt voor de oliefilter die grote hoeveelheden olie zuivert om de motor te smeren ter bescherming van uw motor tot de volgende service beurt.

De kwaliteit van de vervangende onderdelen zijn van grote invloed op de kwaliteit van uw rijervaring. Het onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen zijn essentieel om het goede functioneren van uw AIXAM te garanderen, maar vooral om uw veiligheid te garanderen. De originele AIXAM onderdelen zijn als enige ontworpen en speciaal getest voor uw voertuig en moet uw enige keuze zijn.

Door te vertrouwen op een bedrijf met bijna 25 jaar ervaring voor het onderhoud van Brommobielen, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig optimaal zal presteren in alle veiligheid, ook bij dagelijks gebruik van uw AIXAM.

WERKPLAATSEN

Waaijenberg Mobiliteit heeft in alle 3 de filialen (Veenendaal, Amsterdam & Den Haag) een eigen, ruime werkplaats. Indien u geen gebruik wilt maken van onderhoud of reparatie aan huis, bent u op de filalen van harte welkom. Onze ervaren monteurs kunnen hier met de modernste technieken, uw 45 km voertuig in optimale conditie houden.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis