Bel gratis | 0800 - 0239988

Aanpassingen

GEWOONWEG op maat De Canta is er voor iedereen die graag mobiel en onafhankelijk wil zijn, wat uw situatie ook is. Samen bekijken we de mogelijkheden om de Canta volledig op maat voor u aan te passen.

De Canta is als gehandicapten voertuig uitermate geschikt voor diverse aanpassingen om de mobiliteit van de bestuurder te vergroten.

 

 

Handsegmentgas + rem

Met deze aanpassing kunt u met de hand gas geven en remmen. Deze aanpassing is geschikt voor bestuurders met één of twee goed functionerende handfuncties. Deze aanpassing is in zeer vele variaties, afhankelijk van uw wensen, leverbaar.

Meer Informatie

 

 

 

Handbediening met handel

Toepassing gelijk aan A, maar via een ander principe. Toepassing grotendeels gelijk aan aanpassing A, zij het via een ander principe. Gas geven en remmen geschiedt door een, los van het stuur staande, handel te bedienen.
Meer informatie

 

 

 

Rolstoellift

Zowel leverbaar aan de rechter- als aan de achterzijde van de Canta. Met een Canta voorzien van een rolstoellift, kunt u gaan en staan waar u wilt zonder hulp van anderen.

Meer Informatie

 

 

 

Stoelverstelling

Leverbaar als verschuifbare stoel (links/rechts), draaibare stoel (in- en uitstapgemak) en elektrisch in hoogte verstelbare stoel.

Meer Informatie

 

 

 

Elektrisch bedienbare handrem

De elektrisch bedienbare handrem maakt zowel het aantrekken als het ontgrendelen van de handrem erg gemakkelijk en comfortabel. Eén druk op de knop volstaat om de handrem te bedienen.

 

 

 

Krachtverlichtende hendels

Waaijenberg beschikt over een groot scala aan grote, en daarmee krachtverlichtende handels en aanverwante attributen. Grotere, gemakkelijker bedienbare handels voor beperkte handfuncties.
Meer informatie

 

 

 

Verplaatsen van bedieningselementen

Naar keuze kunnen de schakelaars en de bedieningselementen op het dashboard links of rechts van het stuur geplaatst worden. 

 

 

 

Dakrail

De rail, geplaatst op het dak van de Canta, biedt extra ondersteuning en daarmee extra zekerheid bij het in- en uitstappen en bij het staan naast de Canta. De dakrail is makkelijk voor eigenaren van een Canta, die kiezen voor een rolstoellift aan de achterzijde.

 

 

 

Stuurpositie

De Canta is standaard voorzien van een stuur aan de linkerkant. De Canta is echter ook leverbaar met het stuur in het midden.

 

 

 

Pedalen

Ook wat de pedalen betreft, geldt bij Waaijenberg: voor iedere wens hebben wij een oplossing! De hoogte, de afmeting en de plaats van het gas- en/of rempedaal kan naar wens aangepast worden.

Meer informatie 

 

 

 

Kinderstoeltje

Even uw kind naar school brengen? Het kan met de Canta voorzien van een uitklapbare stoel achter de bestuurder.