In januari 2019 ontvingen wij voor het eerst een schrijven (handgeschreven brief) per post op de vestiging te Den Haag, met de tekst; "Kevin zou je met mij mee willen kijken naar een jong gebruikte Canta occasion?" E.e.a. kwam snel tot stand en meneer Geboers kon al snel gebruik maken van zijn Canta LX rood.

Na ruim een maand uitproberen, ontvingen wij het volgende poststuk. Het rijden gaat goed, maar het wordt tijd voor een nieuwe, dus kocht meneer Geboers, wederom per post, een nieuwe Canta 2 Premium.

8 april 2020 bleek meneer Geboers dermate veel ervaring te hebben opgedaan met de Canta 2, dat hij wel toe was aan de overstap naar een Brommobiel. In bezit van rijbewijs AM was dat geen probleem. Een mooie Microcar Mgo 4 Highland X werd redelijk spoedig afgeleverd.

U kunt het bijna al raden....., zo vlak voor de kerst van 2021, lag er weer een mooi handgeschreven poststuk in de brievenbus met de tekst; "Kevin de huidige Brommobiel is prettig, maar ik zou toch wel weer graag een jongere variant willen hebben".

Na wat poststukken voorzien van brochures heen en weer gestuurd te hebben, werd deze prachtige Microcar MGO 6 X aangekocht in de kleur parelmoer wit.

Vandaag was dan eindelijk de grote dag en hebben wij meneer Geboers zelfs op beeld vast kunnen leggen. 

Aflevering Geboers

Afbeelding: Heer Geboers uit Brabant met zijn nieuwe Brommobiel. 

Laat de Maison Kelder taart goed smaken, mooie & veilige kilometers toegewenst, namens het team Den Haag.