Bel gratis | 0800 - 0239988

Aflevering Microcar MGO 6 X

11-05-2020 10:36

Den Haag, 8 mei 2020

Onderwerp: Aflevering mooie Microcar MGO 6 X

Uit handen van Kevin Simons, onvangt Sylvia haar nieuwe Microcar MGO 6 X. Het is al weer het 2e Private Lease contract.

Lees meer

Veenendaal, 9 april 2020

Er is de afgelopen dagen erg veel over gesproken over de anderhlave meter economie. Na de persconferentie van afgelopen dinsdag voor onze premier Mark Rutte, laait de discussie, over hoe we na 28 april a.s. met de maateregelen om moeten gaan, verder op.

De vestigingen bereiden zich alvast voor.

Lees meer

Veeendaal, 13 maart 2020

Onderwerp: Annulering van ons Paasevenement

Gezien de ontwikkelingen ronom het coronavirus (Covid-19) zijn wij helaas genoodzaakt de geplande paasshow op 11 april a.s. te annuleren.

Lees meer

Veenendaal, 2 maart 20202

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het RIVM landelijk, maar ook de branche organisatie BOVAG aan haar leden, een te volgen protocol in het leven geroepen. Klik op lees verder voor een volledig overzicht van de genomen maatregelen, welke uiteraard ook door onze organisatie opgevolgd zullen worden.

Lees meer

Support Beurs 2020

26-02-2020 09:31

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Je kunt je niet alleen laten informeren en inspireren, er valt ook veel te beleven. Doe mee aan de leukste activiteiten, doe nieuwe contacten op en verleg jouw persoonlijke grenzen.

13 t/m 16 mei 2020 Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

De Ligier group introduceert stuurbekrachtiging als nieuwe fabrieksoptie

Een geweldige innovatie en een echte primeur binnen het Brommobiel segment. Per omgaande 
zijn de eerste modellen Ligier & Microcar beschikbaar met stuurbekrachtiging.

Lees meer

De Urban Canta

21-02-2020 10:22

Veenendaal, 21 februari 2020

De nieuwe Canta 2 Urban komt er aan! Er zijn al diverse vooraakondigingen gedaan, tal van afbeeldingen te zien om een goede eerste impressie te geven, maar ze staan nog niet in de showroom. Dat gaat binnenkort veranderen. Achter de schermen wordt keihard aan de nieuwe Urban Canta gewerkt.

Lees meer

Brutale bruid pikt Canta

19-11-2019 13:07

Zoeterwoude, 19 november2019

Onderwerp: Haastige bruid pikt Canta van oudere dame meyt wandelstok

Een Canta vrouwelijke Canta bestuurder op leeftijd werd overvallen door de brutaliteit van een bruid, welke ogenschijnlijk te laat dreigt te komen op haar bruiloft.

Lees meer

Den Haag, 22 oktober 2019

Onderwerp: WINTERCONTROLE DAG 

Zaterdag 23 november a.s. bent u tussen 09.00 - 15.00 uur van harte welkom om uw voertuig winter klaar te maken. Tijdens het wachten is er een gezellig hapje & drankje. U komt toch ook gezellig langs! 

Lees meer

Amsterdam, 17 oktober 2019

Lekker snel en droog van A naar B en dan ook nog eens gratis op de stoep parkeren: voor sommige mensen is de Biro een enorme uitkomst. Maar veel Amsterdammers ergeren zich kapot aan de elektrische karretjes die veel kostbare ruimte innemen. Daar gaat verandering in komen, want een Biro mag niet meer op de stoep en op het fietspad komen.

Lees meer

Den Haag, 17 oktober 2019

Onderwerp: Den Haag "Week van de toegankelijkheid"

Wethouder Robert van Asten maakt samen met Canta bestuurder Erwin van der Lem een rondje door de Haagse Binnenstad, om zo eens te proeven hoe toegankelijk het centrum Den Haag is voor haar inwoners en bezoekers. 

Lees meer

Amsterdam, 15 oktober 2019

Tesla is natuurlijk voorloper als het gaat om Elektrisch rijden. Met hun bizarre aantallen de afgelopen jaren, de voortdurende komst van nieuwe modellijnen, is het voor menig autofabrikant jaloersmakend om te zien.

In ons kleine segment (45km voerttuigen) begint de Canta 2 Elketro inmiddels nationale bekendheid te krijgen.

Lees meer

Wie de Canta ziet rijden, zal niet vermoeden dat de oorsprong van het invalidewagentje in de racerij ligt. De onvoorwaardelijke liefde van de eigenaars inspireert fotograaf Marjolein van der Klaauw tot een portretreeks.

Lees meer

Nieuwe Microcar MGO

17-09-2019 08:55

De officiële Microcar & Ligier importeur van Nederland, genaamd GMS & import BV, heeft een nieuw (facelift) model van de MGO aangekondigt. Aan de achterzijde van het voertuig zijn geen grote wijzigingen waarneembaar, maar des te meer aan de voorzijde. Het model lijkt hiermee een stuk stoerder en volwassener te zijn geworden.  

Lees meer

Tankstations met twee of meer tankinstallaties voor benzine zijn vanaf 1 oktober verplicht om bij minimaal de helft van hun vulpistolen E10 aan te bieden. Aan deze benzine is tot maximaal 10 procent bio-ethanol toegevoegd. 

Wat voor effect heeft dit voor u als Canta & Brommobiel bestuurder?

Lees meer

Amsterdam, 2 september 2019

Verbonden zijn met de samenleving door mee te blijven doen is een hele opgave als je beperkt bent in je mobiliteit.
Dankzij de HeenenWeer dienst zijn mindervalide ouderen al geruime tijd weer een vitaal onderdeel van de buurt.
Deze dienst zorgt er voor dat m.n. oudere bewoners weer mobiel worden en niet vereenzamen. Ze komen weer onder de mensen. Lees verder >

Lees meer

Groot Canta transport

14-08-2019 13:29

Veenendaal, 14 augustus 2019 

Onderwerp: Groot transport, diverse nieuwe Canta's onderweg naar hun nieuwe eigenaar.

Hedenochtend vertrok er weer een flink transport met Canta's naar hun nieuwe eigenaar. Een drietal Canta's 2 in zilvergrijs metallic en een gebruikte Canta 1 in saffiergroen metallic. 

Lees meer

Canta 1 gespot

07-08-2019 12:22

Na eerder een fantastische luxe uitgevoerde Canta 2 foto met skikoffer te hebben ontvangen, werd er nu op het IJ veer een Canta 1 gespot. Met de Canta kom je overal. 


Lees meer

Canta 2 gespot

06-08-2019 10:42

In Vlissingen werd door onze buitendienstmedewerker Rick, een wel heel bijzondere variant van de Canta 2 op de foto gezet.
Eén met een dakdrager en koffer. Wij moeten toegeven het ziet er erg volwassen uit. (vanwege het kunststof dak wordt het niet af fabriek gebouwd).

Lees meer

Moodvideo Pride Amsterdam

01-08-2019 14:10

Gemeente Amsterdam, liet organisator Hammerfest een moodvideo maken aangaande de PRIDE 2019 te Amsterdam.

Hammerfest benaderde Waaijenberg Mobiliteit voor een Canta, zodat deze als één van de iconen in Amsterdam opgenomen kan worden in de promo. 

Bekijk de promo :-) en klik op lees meer.

Lees meer