Bel gratis | 0800 - 0239988

02 juli 2020

Nicolette van Dam over ondernemen en slimme marketing!

Wist u trouwens dat Nicollete van Dam en haar man Bas Smit regelmatig een uitstapje maken in de Canta?

Lees meer

Veenendaal, 1 juli 2020

Mevr van Dam heeft vandaag haar nieuwe Ligier JS50L Sport Ultimate opgehaald en haar oude Ligier Sport ingeruild. Na twee jaar met veel plezier in haar Ligier Sport met rood dak te hebben rond gereden was het toch tijd voor nieuwe.

Lees meer

Mooie Canta 2 gespot

01-07-2020 12:33

Veenendaal, 1 juli 2020

Zo nu en dan krijgen wij van die mooie kiekjes doorgestuurd. Stef rijdt sinds enkele maanden Canta 2 en is druk met de Canta 2 helemaal eigen te maken. Hij is van plan verstralers in te bouwen en lichtmetalen velgen aan te kopen. 
Voorlopig ziet zijn Canta 2 er al fantastisch uit. Stef maakt ook nog zeer mooie foto's.

Lees meer

Woensdag 17 juni 2020

Onderwerp: Aflevering unieke Microcar MGO 6 X 

Woensdag 17 juni jl., werd er een prachtige Microcar Brommobiel afgeleverd vanaf onze vestiging te Den Haag

Lees meer

Donderdag 25 juni 2020

Onderwerp: Aflevering Ligier JS50L Club pearly white

De Aixam Crossline van 13 jaar oud werd ingeruild voor een prachtige jong gebruikte Ligier.

Lees meer

Canta 2 Premium met wrap

01-07-2020 10:55

Abcoude, woensdag 24 juni 2020

Woensdag 24 juni jl., werd in Abcoude een wel heel bijzondere Canta 2 Premium afgeleverd. Deze Canta 2 Premium is van oorsprong uitgevoerd in zilvergrijs metallic, maar werd voorzien van een unieke wrap.

Lees meer

Den Haag, 29 juni 2020

Steeds meer mensen grijpen naar hun eigen zelfstandigheid en vrijheid. De afgelopen 3 maanden hoeren we steeds vaker, dat mensen minder afhankelijk willen zijn van derden, mede vanwege de cornomaatregelen en de nieuwe 1,5 meter samenleving.
De afgelopen maanden zijn er erg veel nieuwe voertuigen afgeleverd.

Lees meer

Aflevering Microcar MGO 6 X

11-05-2020 10:36

Den Haag, 8 mei 2020

Onderwerp: Aflevering mooie Microcar MGO 6 X

Uit handen van Kevin Simons, onvangt Sylvia haar nieuwe Microcar MGO 6 X. Het is al weer het 2e Private Lease contract.

Lees meer

Veenendaal, 9 april 2020

Er is de afgelopen dagen erg veel over gesproken over de anderhlave meter economie. Na de persconferentie van afgelopen dinsdag voor onze premier Mark Rutte, laait de discussie, over hoe we na 28 april a.s. met de maateregelen om moeten gaan, verder op.

De vestigingen bereiden zich alvast voor.

Lees meer

Veeendaal, 13 maart 2020

Onderwerp: Annulering van ons Paasevenement

Gezien de ontwikkelingen ronom het coronavirus (Covid-19) zijn wij helaas genoodzaakt de geplande paasshow op 11 april a.s. te annuleren.

Lees meer

Veenendaal, 2 maart 20202

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het RIVM landelijk, maar ook de branche organisatie BOVAG aan haar leden, een te volgen protocol in het leven geroepen. Klik op lees verder voor een volledig overzicht van de genomen maatregelen, welke uiteraard ook door onze organisatie opgevolgd zullen worden.

Lees meer

Support Beurs 2020

26-02-2020 09:31

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Je kunt je niet alleen laten informeren en inspireren, er valt ook veel te beleven. Doe mee aan de leukste activiteiten, doe nieuwe contacten op en verleg jouw persoonlijke grenzen.

13 t/m 16 mei 2020 Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

De Ligier group introduceert stuurbekrachtiging als nieuwe fabrieksoptie

Een geweldige innovatie en een echte primeur binnen het Brommobiel segment. Per omgaande 
zijn de eerste modellen Ligier & Microcar beschikbaar met stuurbekrachtiging.

Lees meer

De Urban Canta

21-02-2020 10:22

Veenendaal, 21 februari 2020

De nieuwe Canta 2 Urban komt er aan! Er zijn al diverse vooraakondigingen gedaan, tal van afbeeldingen te zien om een goede eerste impressie te geven, maar ze staan nog niet in de showroom. Dat gaat binnenkort veranderen. Achter de schermen wordt keihard aan de nieuwe Urban Canta gewerkt.

Lees meer

Brutale bruid pikt Canta

19-11-2019 13:07

Zoeterwoude, 19 november2019

Onderwerp: Haastige bruid pikt Canta van oudere dame meyt wandelstok

Een Canta vrouwelijke Canta bestuurder op leeftijd werd overvallen door de brutaliteit van een bruid, welke ogenschijnlijk te laat dreigt te komen op haar bruiloft.

Lees meer

Den Haag, 22 oktober 2019

Onderwerp: WINTERCONTROLE DAG 

Zaterdag 23 november a.s. bent u tussen 09.00 - 15.00 uur van harte welkom om uw voertuig winter klaar te maken. Tijdens het wachten is er een gezellig hapje & drankje. U komt toch ook gezellig langs! 

Lees meer

Amsterdam, 17 oktober 2019

Lekker snel en droog van A naar B en dan ook nog eens gratis op de stoep parkeren: voor sommige mensen is de Biro een enorme uitkomst. Maar veel Amsterdammers ergeren zich kapot aan de elektrische karretjes die veel kostbare ruimte innemen. Daar gaat verandering in komen, want een Biro mag niet meer op de stoep en op het fietspad komen.

Lees meer

Den Haag, 17 oktober 2019

Onderwerp: Den Haag "Week van de toegankelijkheid"

Wethouder Robert van Asten maakt samen met Canta bestuurder Erwin van der Lem een rondje door de Haagse Binnenstad, om zo eens te proeven hoe toegankelijk het centrum Den Haag is voor haar inwoners en bezoekers. 

Lees meer

Amsterdam, 15 oktober 2019

Tesla is natuurlijk voorloper als het gaat om Elektrisch rijden. Met hun bizarre aantallen de afgelopen jaren, de voortdurende komst van nieuwe modellijnen, is het voor menig autofabrikant jaloersmakend om te zien.

In ons kleine segment (45km voerttuigen) begint de Canta 2 Elketro inmiddels nationale bekendheid te krijgen.

Lees meer

Wie de Canta ziet rijden, zal niet vermoeden dat de oorsprong van het invalidewagentje in de racerij ligt. De onvoorwaardelijke liefde van de eigenaars inspireert fotograaf Marjolein van der Klaauw tot een portretreeks.

Lees meer