Bel gratis | 0800 - 0239988

Den Haag, 22 oktober 2019

Onderwerp: WINTERCONTROLE DAG 

Zaterdag 23 november a.s. bent u van harte welkom om uw voertuig winter klaar te maken. Tijdens het wachten is er een gezellig hapje & drankje. U komt toch ook gezellig langs!

Lees meer

Amsterdam, 17 oktober 2019

Lekker snel en droog van A naar B en dan ook nog eens gratis op de stoep parkeren: voor sommige mensen is de Biro een enorme uitkomst. Maar veel Amsterdammers ergeren zich kapot aan de elektrische karretjes die veel kostbare ruimte innemen. Daar gaat verandering in komen, want een Biro mag niet meer op de stoep en op het fietspad komen.

Lees meer

Den Haag, 17 oktober 2019

Onderwerp: Den Haag "Week van de toegankelijkheid"

Wethouder Robert van Asten maakt samen met Canta bestuurder Erwin van der Lem een rondje door de Haagse Binnenstad, om zo eens te proeven hoe toegankelijk het centrum Den Haag is voor haar inwoners en bezoekers. 

Lees meer

Amsterdam, 15 oktober 2019

Tesla is natuurlijk voorloper als het gaat om Elektrisch rijden. Met hun bizarre aantallen de afgelopen jaren, de voortdurende komst van nieuwe modellijnen, is het voor menig autofabrikant jaloersmakend om te zien.

In ons kleine segment (45km voerttuigen) begint de Canta 2 Elketro inmiddels nationale bekendheid te krijgen.

Lees meer

Wie de Canta ziet rijden, zal niet vermoeden dat de oorsprong van het invalidewagentje in de racerij ligt. De onvoorwaardelijke liefde van de eigenaars inspireert fotograaf Marjolein van der Klaauw tot een portretreeks.

Lees meer

Nieuwe Microcar MGO

17-09-2019 08:55

De officiële Microcar & Ligier importeur van Nederland, genaamd GMS & import BV, heeft een nieuw (facelift) model van de MGO aangekondigt. Aan de achterzijde van het voertuig zijn geen grote wijzigingen waarneembaar, maar des te meer aan de voorzijde. Het model lijkt hiermee een stuk stoerder en volwassener te zijn geworden.  

Lees meer

Tankstations met twee of meer tankinstallaties voor benzine zijn vanaf 1 oktober verplicht om bij minimaal de helft van hun vulpistolen E10 aan te bieden. Aan deze benzine is tot maximaal 10 procent bio-ethanol toegevoegd. 

Wat voor effect heeft dit voor u als Canta & Brommobiel bestuurder?

Lees meer

Amsterdam, 2 september 2019

Verbonden zijn met de samenleving door mee te blijven doen is een hele opgave als je beperkt bent in je mobiliteit.
Dankzij de HeenenWeer dienst zijn mindervalide ouderen al geruime tijd weer een vitaal onderdeel van de buurt.
Deze dienst zorgt er voor dat m.n. oudere bewoners weer mobiel worden en niet vereenzamen. Ze komen weer onder de mensen. Lees verder >

Lees meer

Groot Canta transport

14-08-2019 13:29

Veenendaal, 14 augustus 2019 

Onderwerp: Groot transport, diverse nieuwe Canta's onderweg naar hun nieuwe eigenaar.

Hedenochtend vertrok er weer een flink transport met Canta's naar hun nieuwe eigenaar. Een drietal Canta's 2 in zilvergrijs metallic en een gebruikte Canta 1 in saffiergroen metallic. 

Lees meer

Canta 1 gespot

07-08-2019 12:22

Na eerder een fantastische luxe uitgevoerde Canta 2 foto met skikoffer te hebben ontvangen, werd er nu op het IJ veer een Canta 1 gespot. Met de Canta kom je overal. 


Lees meer