Bel gratis | 0800 - 0239988

45 km Auto

Wilt u een 45 km voertuig kopen?

Er bestaan twee soorten 45 km auto's namelijk de brommobiel en de Canta.

Ligier     Microcar     Chatenet     Aixam
45 km voertuig brommobiel
Brommobiel 45 km auto (Rijbewijs AM)


Brommobiel:

Een 45 km auto wordt ook vaak een brommobiel genoemd. In een 45 km auto mogen maximaal 2 personen en heeft u een rijbewijs AM (bromfietsrijbewijs) of rijbewijs B (autorijbewijs) nodig.

U mag met een 45 km auto op 50- en 80km wegen rijden en moet parkeren in parkeervakken (u mag dus NIET op het fietspad). De maximum snelheid is 45km per uur, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De 45 km voertuigen zijn daarom niet toegestaan op autowegen en snelwegen. 

Waaijenberg Mobiliteit is de grootste leverancier van 45km voertuigen in Nederland, U kunt bij ons een 45 km voertuig kopen van de merken: Ligier, Microcar, Chatenet en  Aixam.

Bij het kopen van een 45 km voertuig is het belangrijk dat u niet alleen kijkt naar het uiterlijk van een 45 km voertuig maar ook naar de instap, zitpositie en de laadruimte. Ook het motorgeluid verschilt van merk tot merk. (De Lombardini DCI motor wordt door iedereen als de stilste motor gezien met het hoogste koppel.) Bij Waaijenberg kunt u altijd met de nieuwste modellen proefrijden en zo ervaren welk 45 km voertuig het beste bij past. Kunt u niet naar een van onze vestigingen komen dan kunnen wij ook bij thuis een proefrit aan huis verzorgen.

Tevens hebben wij een grote voorraad gebruikte 45 km auto. Al onze gebruikte 45 km voertuigen worden aan huis afgeleverd met uitgebreide rij-instructie.

<KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT

45 km auto merken:

Hieronder vindt u drie grote 45 km auto merken. Tevens kunt u via Waaijenberg Mobiliteit Private Lease een nieuwe brommobiel leasen.

Selecteer een merk en bekijk ons aanbod

 

Waaijenberg Mobiliteit uw Brommobielspecialist voor aankoop, inkoop, private lease, service & onderhoud.Canta 45 km auto
Canta 45 km voertuig (zonder rijbewijs)

De Canta:

De Canta is ook een 45 km voertuig. De nieuwe Canta is leverbaar als elektrische 45 km auto of met een benzinemotor. Voor de Canta heeft u echter GEEN rijbewijs nodig, zelfs geen rijbewijs AM. Ook mag u met de Canta rijden op de weg (50/80km wegen), het fietspad en zelfs de stoep. De Canta valt voor de wet onder dezelfde categorie als de scootmobiel. Met dit 45 km voertuig mag u zelfs parkeren op de stoep. Dit 45 km voertuig is dan ook bedoelt voor iedereen die vervoer van deur tot deur nodig heeft.

Door zijn grote deuren, hoge zitpositie en grote kofferruimte kan iedereen makkelijk in en uit dit voertuig stappen. Ook het meenemen van een rollator of rolstoel is geen probleem door de enorme achterdeur en laadruimte zonder dorpel. Deze 45 km auto biedt plaats aan twee personen. 

Waaijenberg Mobiliteit is de fabrikant van de Canta en daarmee de enige producent van 45 km voertuigen in Nederland. De Canta wordt geleverd met een benzine of een elektromotor. Ook van de Canta hebben wij tweedehands 45 km voertuigen op voorraad. <KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT>

Voor meer informatie over de verschillen van een brommobiel en een Canta kunt de onderstaande folder downloaden of natuurlijk contact opnemen met Waaijenberg Mobiliteit 0318-511251:

overzicht verschillen brommobiel en Canta