Waaijenberg Mobiliteit abonnement

U bent geïnteresseerd in een brommobiel, maar wil/kan deze niet aankopen. Toch wilt u zorgeloos rijden en heeft u wel een vast bedrag per maand te besteden, dan is het private leasen (huren) van een brommobiel wellicht een goede optie voor u! kies dan voor het Waaijenberg Mobiliteit abonnement.

Hoe gaat e.e.a in zijn werk? Allereerst kiest u natuurlijk uw merk ( Aixam, Microcar, Ligier of Chatenet ) dan kiest u uw model en eventuele opties. Op basis van uw keuze wordt er een bedrag per maand vastgesteld.

De looptijd van een contract is 24 maanden, met een vast bedrag per maand, exclusief verzekering. U dient altijd 2 maanden borg en 1 maand huur vooraf aan te betalen. Een goede mogelijkheid is, dat u de aanbetaling doet met de inruil van uw huidige voertuig, dat kan een scooter, Canta, Brommobiel en/of personenauto zijn.

U kunt 5.000 km per jaar vrij rijden, op meer gereden kilometers zit een heffing. Het contract is na 12 maanden opzegbaar, met een maand opzegtermijn. Onderhoud, service en pech ondersteuning is inbegrepen.

Wist u dat wij de enige zijn, die onderhoud & reparatie in de private lease periode gewoon kosteloos bij u aan huis verrichten?

Elke 2 jaar, zorgeloos een nieuwe Brommobiel rijden tegen een vast bedrag per maand, wie wilt dat nou niet?

Bent u geïnteresseerd? Wij komen graag in contact met u.

Bel ons gratis nummer: 0800-0239988 of vul het aanvraaagformulier. Klik hier!