Bel gratis | 0800 - 0239988

CHATENET

 

Chatenet is het meest sportieve merk van alle brommobiel fabrikanten. Een Chatenet brommobiel kunt u kopen in 2 varianten: de CH40 en de CH46 brommobiel. Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen… allemaal belangrijke voordelen die bijdragen aan de verbetering van het imago van Chatenet brommobielen en waarmee Automobiles Chatenet haar adelbrieven verdient.

 

Chatenet brommobiel kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag bij het kopen van het juiste model en uitvoering van de Chatenet brommobiel. Tijdens de proefrit in een van onze vestigingen of bij u thuis kunt u zelf ervaren wat deze Chatenet brommobiel zo bijzonder maakt.

Chatenet CH46 / CH40 modellen

Ontdek de Chatenet CH46 en CH40! nu te koop bij Waaijenberg Mobiliteit

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering van uw brommobiel.

Waaijenberg beschikt buiten werkplaatsen in de vestigingen in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag ook over een mobiele servicedienst bij u aan huis. Onze gespecialiseerde, ervaren monteurs verzorgen het onderhoud en service aan uw Microcar of andere brommobiel.

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis