Bel gratis | 0800 - 0239988

Elektrische Brommobielen

De Brommobiel van de toekomst nu al in uw bezit? Kies voor een elektrisch aangedreven Brommobiel

Een 100% elektrisch Brommobiel geeft tal van interessante voordelen

Een elektrische brommobiel is een milieuvriendelijke en comfortabele manier om je te verplaatsen. Je hebt geen last van geluid of trillingen van de motor, want die is helemaal stil. Je kunt tot wel 150 kilometer rijden op een volle accu, die je binnen 4 uur weer kunt opladen. In diverse grote steden zijn er specialie parkeervergunningen verkrijgbaar voor licht elektrische voertuigen (LEV), u betaald geen wegenbelasting en door de compacte afmetingen is het vinden van een parkeerplek veel toegankelijker te noemen.

Er is een duidelijk onderscheid te maken tussen 2 soorten elektrische Brommobielen. De eerste soort zijn de klassieke Brommobielen in een ruimere maatvoering en vaak luxere inrichting, te vergelijken met een kleine personenauto, deze Brommobielen zijn van merken als Ligier, Microcar & Aixam. De tweede soort is razend populair vandaag de dag en worden omschreven als Nanocars, Citycars en stadsvoertuigen. Bekende modellen zijn; Opel E-rocks, Biro, Move, Silence, Eli & Carver.

Door de compacte afmetingen is dit de ideale vorm van stedelijke mobiliteit. Korte oplaadtijd, ruime actieradius, snel, wendbaar en gemakkelijk te parkeren.
Een Citycar is ook nog eens een echte blikvanger en mooi reclame object zakelijk.

Hieronder een overzicht van onze modellen;

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)