Bel gratis | 0800 - 0239988

Brommobiel occasion kopen?

Waaijenberg Mobiliteit heeft altijd een groot aantal brommobiel occasions op voorraad staan.

 

Brommobiel occasions

Deze “Select Brommobiel Occasions” van de merken Microcar, Aixam, Ligier en Chatenet worden zorgvuldig uitgekozen op leeftijd en technische staat. Vervolgens worden de voertuigen technisch gereviseerd en gemodificeerd. Zo kunt u bij ons altijd een occasion brommobiel kopen die in topconditie verkeert. Op alle occasion brommobielen geven wij, tenzij anders vermeld, 6 maanden bovag garantie en pech-ondersteuning voor onderweg.

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

 • Microcar M.Go Premium DCI EPS

  Microcar M.Go Premium DCI EPS

  Microcar brommobiel uitgevoerd in toch een parel van een kleur, zwart en met mooie chroom accenten een lust voor het oog. Met de stille DCI krachtbron ultiem brommobiel rijden.
  € 11.450,00
 • Microcar M.Go4 Premium Zwart

  Microcar M.Go4 Premium Zwart

  Deze Microcar M.Go4 Premium in de kleur zwart uit 2017 heeft een km stand van 419 km, 6 maanden garantie en aan huis afgeleverd met rij-instructie
  € 10.950,00
 • Ligier JS50 Elegance Sport

  Ligier JS50 Elegance Sport

  Deze Ligier JS50 uitgevoerd in een zeer sportieve kleurstelling zwart met rood is voorzien van tal van opties en wordt bij u aan huis geleverd met uitgebreide rij instructie.
  € 9.500,00
 • Microcar Due Premium

  Microcar Due Premium

  Nette en luxe uitgevoerde Due by Microcar. Super stoer model, uitgevoerd in de juiste kleur met mooie chroom accenten. Nagenoeg nieuw rijden voor een aantrekkelijke prijsstelling.
  € 9.250,00
 • Aixam Crossline Pack

  Aixam Crossline Pack

  Nette en in goede staat van onderhoud verkerende Aixam Crossline Pack. Deze basisversie heeft zeer veel ruimte en een sterke Kubota 400CC motor voor nog jaren rijplezier.
  € 5.750,00
Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)