Kort na de introductie van de Canta 2 in 2017, zijn wij met een klein team van mensen bij elkaar gekomen en hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om een leuke unieke variant op de Canta te ontwikkelen.

Na een aantal maanden ontstond het idee van een Canta 2 Urban. Waarom deze versie? Op de eerste plaats hangt er altijd een beetje grijs en stoffig imago over de Canta, vanwege de status als hulpmiddel. Jarenlange beurs en klantervaring leert, dat juist mensen met een beperking het liefst zo normaal mogelijk willen functioneren in de maatschappij, waarom moet mijn voertuig dan ook nog de status hulpmiddel hebben? Op de tweede plaats leven we in een moderne tijd en willen steeds meer mensen een unieke eigentijdse uitvoering.

Na een aantal opties te hebben samengesteld welke standaard op een Urban variant zijn ingebrepen, hebben wij gekeken hoe we op een functionele werkbare manier de Canta gemakkelijk in een andere kleurstelling konden gaan leveren. Al snel bleek een wrapfolie een unieke kans, naast regulier heel de Canta laten overspuiten.

Het wrappen van voertuigen is vandaag de dag een "booming business". Wij werken samen met een partij welke voor ons de Canta in tal van kleuren kan wrappen. Avery Dennison supreme wrapping film heeft wel 360 kleurstellingen.

Onlangs hebben wij voor in de showroom deze unieke Canta 2 Urban samengesteld;

Canta 2 Urban

Canta 2 Urban

Foto's: Canta 2 Urban in de unieke kleurstelling "Satin Metallic Dark Blue"

Bent u geïnteresseerd in deze Canta? Of heeft u nu ook speciale wensen? Laat het ons weten!
De Canta is te bezichtigen op onze locatie te Den Haag.

Wilt u deze Canta kopen? € 19.995, -

Wilt u deze Canta leasen? € 389, - per maand *
* excl. verzekering

Met een Canta bent u "overal welkom", op de weg (50km zones), op het fietspad (25km zones) en op het trottoir (parkeren)