Tijdens de jaarlijkse Wintercontrole dag, dit jaar gehouden op zaterdag 24 november a.s. is er veel te beleven. Er zijn diverse mooie acties met 45km voertuigen, veel nieuwe modellen te zien en dit jaar onthullen wij, op alle 3 de vestigingen tegelijk, de nieuwe Canta 2 kleur.

Inmiddels zijn er ruim 100 Canta 2 modellen afgeleverd en staan er diversen volop in de productie, uiteraard allen in de introductie kleur rood. De ervaringen zijn over het algemeen veelal heel erg positief en tuurlijk lopen ook wij wel eens tegen bijzonderheden aan of modificaties, maar het is vooral hoe je er mee om gaat en de eventuele problematieken oplost, die het gevoel over een product definiëren.

Verbeterde rij eigenschappen, minder geluid (natuurlijk ook in elektrische variant verkrijgbaar, zonder geluid), goed overzicht, toegankelijke grote laadruimte en opvallend veel luxe, zijn vaak gehoorde termen.

Binnenkort dus ook in een andere kleur dan alleen rood verkrijgbaar, nieuwsgierig? Kom 24 november a.s. kijken in één van onze showrooms te Veenendaal, Amsterdam en Den Haag. U bent van harte welkom!