Vorige eigenaar dhr. de Raeve was een zeer fijne klant. Altijd vrolijk en prettig in de communicatie, wist hij exact wat hij nodig had om in zijn mobiliteit te voorzien.

In 2017 klopte hij voor het eerst bij Waaijenberg Mobiliteit aan en kocht meneer al snel een Canta 1 Exclusive Plus zilver, met de boodschap, zodra de Canta 2 er is en dan vooral de elektro variant, ruil ik deze direct in.

Canta 2 Elektro

Oktober 2018 wist hij niet hoe snel hij bovenstaande Canta 2 Elektro moest aankopen. Opladen voor de deur op
het op rijpad, geen geluid/trilling meer van die 1 cilinder  en een modieuzer ontwerp, fantastisch.

Loop van 2020 kwam dhr. de Raeve erachter dat hij toch met enige regelmaat tegen een beperkte actieradius op liep en besloot hij voor de langere afstanden een Canta 2 Premium benzine erbij te nemen. Er was in de garage nog wel een plekje vrij te maken en inmiddels was de liefde voor de Canta flink toegenomen.

Canta 2 Premium

De 2e Canta werd aangekocht in de kleur zilver, zodat er geen mis\verstand over kon ontstaan, welke Canta er in de vroege ochtend nu nodig was. 

Er werd sinds 2017 bij elkaar ongeveer 6.000 km met Canta's gereden voornamelijk in de omgeving van Wassenaar. Prachtig om te zien dat ons unieke product iemand zoveel plezier, vrijheid en zelfstandigheid kan geven.

Helaas is dhr. de Raeve onlangs overleden en klopte zijn dochter Els bij ons aan om met pijn in haar hart afscheid te nemen van deze 2 Canta's, welke de laatste jaren nog zoveel plezier hebben gegeven aan haar vader.

Wij hebben dhr. de Raeve leren kennen als een warme persoonlijkheid, het was tijdens de onderhandelingen voor het terugkopen van de Canta mooi om te zien, dat alle goede eigenschappen zichtbaar terug te vinden waren in zijn dochter Els.

Namens het team van Waaijenberg Mobiliteit, bedankt voor de klandizie en alle goeds toegewenst voor de toekomst.