De nieuwe Ligier JS50L Elegance is uitgerust met de laatste nieuwe snufjes op Brommobiel gebied.

Een aangenaam lopende motor, Lombardini 492 DCI met easy park systeem, dubbele ruitenwissers voor, LED dagrijverlichting, een multimedia systeem met camera functie, zijn een aantal zeer comfortabele standaard opties. Meer "auto" is er in onze branche niet te krijgen

Na jarenlang in een Ligier X-Too te hebben gereden kwam mevrouw erachter dat er steeds meer aan haar inmiddels 10 jaar oude brommobiel ging mankeren. Om niet voortdurend alleen maar geld te stoppen in een Brommobiel die er toch niet meer waard op ging worden, werd het tijd om naar vervangen te kijken.

In deze prachtige kleur Blue Across met chroom accenten voorzien van o.a. airconditioning, is het een hele sprong vanuit de oude Brommobiel in deze nieuwe variant. 

Brommobielen zijn voor in en om de stad een zeer fijn vervoersmiddel, waarvoor u o.a. geen wegenbelasting betaald. Het verbruik ligt gemiddeld rond de 1:28 ze rijden op Diesel en met een tankinhoud van 17 liter, rijd u al snel een ruime 400km. Zoals u wel ziet hoeft u het voor de modellenlijn van tegenwoordig zeker niet te laten.

Ook geinteresseerd, vraag nu online een brochure aan via onze contactpagina's.