Wij willen onze showrooms voor iedereen zo toegankelijk mogen houden, daarom maakt Waaijenberg Mobiliteit zich gereed voor de 1,5 meter economie.
 
Showroom:
Wij hebben onze showrooms zo ingericht dat er voldoende mogelijkheden bestaan om een ieder zijn 1,5 meter te gunnen en toch lekker vrij de voertuigen te bekijken


 
Verkoop:
Onze accountmanagers zitten achter een breed bureau op gepaste afstand. Terwijl u aan het bureau plaats neemt is er minimaal 1,5 meter ruimte tussen u en uw gesprekspartner. Wanneer onze medewerkers u aanspreken in de showroom, houden wij gepaste afstand.


 
Werkplaats / werkplaatsreceptie:
Bij onze werkplaatsen kunt u contactloos betalen en is er voldoende ruimte tussen u en onze medewerkers. Tevens is de ruimte beperkt tot maiximaal 4 personen om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaken.


 
Algemene wachtruimte:
Gezien wij momenteel voornamelijk op afspraak werken, zal het zelden voorkomen dat er meer dan 3 personen in de wachtruimte plaatsnemen. Toch is er ruimte gemaakt voor max. 5 personen met nog altijd de 1,5 meter ruimte in acht nemend.


 
Proefritten:
Voor het maken van proefritten zijn wij op zoek naar een oplossing. Volgens de verzekering zijn wij verplicht de proefrit te begeleiden, maar in de voertuigen wordt de 1,5 meter ruimte houden een onmogelijke opgave.
 
Afleveringen:
Zoals van ons gewend brengen wij door heel Nederland uw nieuwe Canta, Brommobiel en/of Scootmobiel aan huis.
 
U bent van harte welkom!
Team Waaijenberg Mobiliteit