Eigenlijk wekelijks hebben we super leuke afleveringen van mooie Canta's, Scootmobielen en Brommobielen, bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Dit keer hebben we de aankoop van een Brommobiel in de schijnwerpers gezet. Mevrouw Senna, trouwe bezoekster van onze vestiging te Den Haag, vond het tijd om haar huidige Brommobiel in te ruilen. De hoofdreden dit keer; Tja, ik ben weer een dagje ouder en dat sportieve model van nu moet maar ingeruild worden voor één met een betere & comfortabelere in-/uitstap.

Momenteel is mevrouw Senna nog rijdend in een Chatenet CH 40 Sportline. In 2008 begon zij met het rijden via Waaijenberg Mobiliteit in een JDM Abaca Aventura. Deze was nu in uitmuntende staat zijn kleur waard geweest. JDM bestaat al jaren niet meer, dus dit is inmiddels een museumstuk geworden.

JDM Abaca

Foto: JDM Abaca Aventura (2008)

Inmiddels doet Mevrouw Senna haar 5e aankoop, na dus een JDM Abaca, een Microcar MGO, een Microcar M8 en een Chatenet CH40 Sportline, heeft zij nu haar oog laten vallen op een Microcar M.Go 6 X Pearl.

De aankoop van de Microcar vond wederom plaats onder het genot van een drankje en veel gezelligheid. "Een Brommobiel kopen moet toch ook gewoon super leuk zijn??"

Aankoop Mw. Senna

Foto: Mevrouw Senna bij het ondertekenen van de opdracht. Altijd een goed teken als dit met deze smile gebeurt.

Binnenkort zal de aflevering plaats vinden en dus een vervolg op deze leuke aankoop.