Brommobiel

De brommobiel wordt in de volksmond ook vaak 45km auto genoemd. De brommobiel is volgens de wetgeving een bromfiets met gesloten carrosserie. In de brommobiel mogen maximaal 2 personen en het voertuig mag 45km per uur. Voor een brommobiel hebt u een AM rijbewijs (bromfiets) nodig, maar moet u de regels voor personenauto’s in acht nemen.

U mag met een brommobiel op 50- en 80km wegen rijden en moet parkeren in parkeervakken. In tegenstelling tot een brommobiel heeft u voor een invalidenvoertuig geen AM rijbewijs nodig, en mag u ook over het fietspad en trottoir rijden en op de stoep parkeren. De maximum snelheid van brommobielen en invalidenvoertuigen is 45km per uur, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De voertuigen zijn daarom niet toegestaan op autowegen en snelwegen.

Waaijenberg Mobiliteit is de grootste brommobiel leverancier van Nederland en levert de brommobiel merken van: Microcar, JDM, Chatenet, Aixam en Ligier en heeft tevens een grote voorraad brommobiel occasions op voorraad. In de afgelopen 30 jaar heeft Waaijenberg Mobiliteit al meer dan 10.000 rijbewijsvrije voertuigen verkocht!

Microcar

Retroline: vanaf € 8.695, -

De Microcar Due heft een unieke eigen stijl, gebaseerd op de nieuwste trendy personenauto’s. Rijden met een AM rijbewijs al vanaf 16 jaar. De Microcar Due is ontworpen voor veilig en comfortabel rijden. Zijn “retro look” past uitstekend bij de nieuwste ontwikkelingen op automotive gebied.

Microcar Due Dynamic Microcar Due Premium
Due Dynamic Due Premium
Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen

Classicline: vanaf € 10.160,-

Met de M.GO serie heft Microcar sinds november 2008, alle merken brommobielen op het gebied van innovatie en techniek achter zich gelaten. Ruim 6 jaar is Microcar marktleider, door veel aandacht te besteden aan de eindgebruiker. Een comfortabele in- en uitstap, lager dorpels, een hoge zitting, veiligheid (o.a. airbag) en standaard al ruim uitgerust, maken de Microcar M.GO tot een grote succesformule. Daarbovenop heeft het model in 2011 een flinke facelift ondergaan en is deze verkrijgbaar met de nieuwe Lombardini DCI 492 (motor) techniek met easy park systeem.

Microcar M.Go Initial Microcar M.Go Highland Microcar M.Go Paris
M.Go Initial M.Go Highland M.Go Paris
Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen

Sportline: vanaf € 13.650, -

Een Microcar alleen degelijk comfortabel en luxe? Wat dacht u van sportief? De nieuwe M8 premium en F8 coupe zijn werkelijk een lust voor het oog. De M8 premium met ook nog eens veel ruimte en de F8, de eerste echte brommobiel coupe uitvoering, moet u gezien hebben. In deze 2 versies komt het gehele Microcar concept samen. Alle innovatie, luxe en sportiviteit in een jasje. Gaat u voor compleet, dan gaat u voor een M8 Premium of F8 coupe!

Microcar M8 Premium Microcar M.Go F8C
M8 Premium M.Go F8C
Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen

Chatenet

Luxury line: vanaf € 14.250, -

Chatenet CH26 is dé plek voor een echte auto zonder rijbewijs. Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen… allemaal belangrijke voordelen die bijdragen aan de verbetering van het imago van het voertuig zonder rijbewijs en waarmee Automobiles Chatenet haar adelbrieven verdient. Geproduceerd in Frankrijk
De belijning van de nieuwe CH26is nog strakker, mannelijker en sportiever. Aan de voorzijde zijn nieuwe lichten ingebouwd met LED-verlichting.

Het nieuwe design van de motorkap en de lichten geeft de auto een zelfverzekerd en geconcentreerd karakter. De nieuwe vaste zijspiegels op de portieren benadrukken het
compacte en krachtige uiterlijk. Het dynamische profiel aan de achterkant van de CH26 wordt perfect benadrukt door een elegante, even praktische als fraaie spoiler.
De achterklep met een grote opening biedt ongekend gemak bij het laden.

Chatenet CH 26 V2 EVO 500 Chatenet CH 26 V2 Spring Chatenet CH 26 V2 Cabrio
CH 26 V2 EVO 500 CH 26 V2 Spring CH 26 V2 Cabrio
Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen

Company line: vanaf € 16.580,-

Dankzij zijn elegante design en veelzijdigheid kunt u met deze auto alle gewenste bestemmingen bereiken. De nieuwe CH32 break & pick up is een auto waarop u altijd kunt rekenen, welke activiteit u ook wilt ondernemen. Zijn enorme veelzijdigheid maakt hem geschikt voor alle avonturen. Door de compacte afmetingen kunt u met gemak door grote steden een weg banen, terwijl het ruime interieur al het gewenste comfort biedt. Of u hem nu gebruikt om naar het werk te gaan of voor uitstapjes in het weekend, dit is de auto voor alle gelegenheden.

Praktisch én fraai. Laadvolume 800 liter

Chatenet CH 32 V2 Pick-up Chatenet CH 32 V2 Break
CH 32 V2 Pick-Up CH 32 V2 Break
Uitvoeringen en prijzen Uitvoeringen en prijzen

Algemeen

Waaijenberg mobiliteit heeft zich gespecialiseerd in brommobielen. Buiten brommobiel dealer zijn van Microcar en Chatenet, leveren wij ook de brommobiel merken JDM, Aixam en Ligier. In ons ruime assortiment vindt u buiten de nieuwe brommobielen ook een groot aantal brommobiel occasions. De nieuwe brommobielen van Microcar en Chatenet worden altijd geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Microcar geeft ook een 24 uurs pechondersteuning, beiden voertuigen worden, door heel Nederland, aan huis afgeleverd met rij instructie en rijbegeleiding.

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering van uw brommobiel. Waaijenberg beschikt buiten werkplaatsen in de vestigingen in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag ook over een mobiele servicedienst bij u aan huis. Onze gespecialiseerde, ervaren monteurs verzorgen het onderhoud en service aan uw brommobiel.

Kijk en vergelijk de verschillende brommobielen

Onze ruime showrooms in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag bieden plaats aan een uitgebreide sortering brommobielen, zowel nieuwe brommobielen als gebruikte brommobielen. Als officieel brommobiel dealer van meerdere merken hebben wij altijd de best passende brommobiel oplossing voor u. Onder het genot van een kopje koffie kunt u verschillende mogelijkheden en merken brommobielen met elkaar vergelijken om te bepalen welke brommobiel het beste bij u past.

Demonstraties en service aan huis

Wij verzorgen demonstraties aan huis met alle merken brommobielen. Onze medewerkers vertellen u ook graag meer over onze uitgebreide brommobiel service. Zo verzorgen wij service, onderhoud en garantie voor de brommobielen buiten onze vestingen ook aan huis door heel Nederland. Voor verzekering en/of financiering van uw brommobiel bent u bij Waaijenberg Mobiliteit ook aan het juiste adres. Om te zorgen dat u met uw brommobiel veilig aan het verkeer gaat deelnemen, verzorgen wij ook brommobiel rijlessen. Wanneer u uw brommobiel te koop heeft kunt u ons deze aanbieden. Wij zullen uw brommobiel taxeren en u een bod doen. Wanneer wij de brommobiel van u kopen krijgt u een RDW erkende vrijwaring. De brommobiel halen wij bij u op in heel Nederland.

Terug naar boven