Brommobiel

De brommobiel wordt in de volksmond ook vaak 45km auto genoemd. De brommobiel is volgens de wetgeving een bromfiets met gesloten carrosserie. In de brommobiel mogen maximaal 2 personen en het voertuig mag 45km per uur. Voor een brommobiel hebt u een AM rijbewijs (bromfiets) nodig, maar moet u de regels voor personenauto’s in acht nemen.

U mag met een brommobiel op 50- en 80km wegen rijden en moet parkeren in parkeervakken. In tegenstelling tot een brommobiel heeft u voor een invalidenvoertuig geen AM rijbewijs nodig, en mag u ook over het fietspad en trottoir rijden en op de stoep parkeren. De maximum snelheid van brommobielen en invalidenvoertuigen is 45km per uur, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De voertuigen zijn daarom niet toegestaan op autowegen en snelwegen.

Waaijenberg Mobiliteit is de grootste brommobiel leverancier van Nederland en levert de brommobiel merken van: Ligier, Microcar, Due, Chatenet en Aixam en heeft tevens een grote voorraad brommobiel occasions op voorraad.

Microcar

Due Modeljaar 2015 Microcar M.Go Premium Plus Microcar M.Go Premium Highland
Due (modeljaar 2015) M.Go Premium plus M.Go Premium Highland
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Bekijk de video Bekijk de video Bekijk de video

Ligier

Ligier JS 50 Ligier JS 50 L Ligier JS RC
JS 50 JS 50 L JS RC
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Bekijk de video Bekijk de video Bekijk de video
Ligier Flex
Flex
Meer informatie

Microcar Classics

Microcar Due Premium Microcar M.Go Initial Microcar M.Go Highland
Due classic & fun M.Go Initial M.Go Highland
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Microcar M.Go Paris Microcar M8 Premium Microcar M.Go F8C
M.Go Paris M8 Premium M.Go F8C
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Bekijk de video

Chatenet

Chatenet CH 26 V2 Spring Chatenet Ch 26 V2 Spring Comfort Chatenet CH 26 V2 Cabrio
Ch 26 V2 spring Ch 26 V2 spring comfort Ch 26 V2 Cabrio
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Bekijk de video
Chatenet CH 26 V2 Spring Chatenet Pick up Chatenet Sporteevo Coupe
Sporteevo (Coupe) Pick up Ch 32 Break
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
Bekijk de video

Algemeen

Waaijenberg mobiliteit heeft zich gespecialiseerd in brommobielen. Buiten brommobiel dealer zijn van Microcar, Ligier en Chatenet, leveren wij ook de brommobielen van het merk Aixam. In ons ruime assortiment vindt u buiten de nieuwe brommobielen ook een groot aantal brommobiel occasions. De nieuwe brommobielen van Microcar en Chatenet worden altijd geleverd met 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Microcar geeft ook een 24-uurs pechondersteuning, beiden voertuigen worden, door heel Nederland, aan huis afgeleverd met rij instructie en rijbegeleiding.

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van verzekering en financiering van uw brommobiel. Waaijenberg beschikt buiten werkplaatsen in de vestigingen in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag ook over een mobiele servicedienst bij u aan huis. Onze gespecialiseerde, ervaren monteurs verzorgen het onderhoud en service aan uw brommobiel.

Kijk en vergelijk de verschillende brommobielen

Onze ruime showrooms in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag bieden plaats aan een uitgebreide sortering brommobielen, zowel nieuwe brommobielen als gebruikte brommobielen. Als officieel brommobiel dealer van meerdere merken hebben wij altijd de best passende brommobiel oplossing voor u. Onder het genot van een kopje koffie kunt u verschillende mogelijkheden en merken brommobielen met elkaar vergelijken om te bepalen welke brommobiel het beste bij u past.

Demonstraties en service aan huis

Wij verzorgen demonstraties aan huis met alle merken brommobielen. Onze medewerkers vertellen u ook graag meer over onze uitgebreide brommobiel service. Zo verzorgen wij service, onderhoud en garantie voor de brommobielen buiten onze vestingen ook aan huis door heel Nederland. Voor verzekering en/of financiering van uw brommobiel bent u bij Waaijenberg Mobiliteit ook aan het juiste adres. Om te zorgen dat u met uw brommobiel veilig aan het verkeer gaat deelnemen, verzorgen wij ook brommobiel rijlessen. Wanneer u uw brommobiel te koop heeft kunt u ons deze aanbieden. Wij zullen uw brommobiel taxeren en u een bod doen. Wanneer wij de brommobiel van u kopen krijgt u een RDW erkende vrijwaring. De brommobiel halen wij bij u op in heel Nederland.

Terug naar boven