Bel gratis | 0800 - 0239988

Vaste uitvoeringen

Een vaste Scootmobiel kopen?


Wilt u uw horizon verbreden, bent u het thuis zitten of het voortdurend afhankelijk zijn van andere partijen om er even uit te zijn een beetje zat geworden? Wilt u gewoon zelfstandig en vrij op pad om in uw dagelijkse behoeften te voorzien? Een boodschap doen, naar de kapper, een vriend en/of vriendin bezoeken, of gewoon gezellig eruit voor een hapje en een drankje? Een Vaste Scootmobiel brengt u een stuk verder en biedt u volledige vrijheid. Met een kleine actieradius of voor langere afstanden en binnen een grote diversiteit aan prijs segnmenten, er is voor iedereen ruim keuze.

Alleen de beste vaste Scootmobielen

Er is een zorgvuldige keuze gemaakt in ons assortiment, waarbij rekening is gehouden met een diversiteit aan belangrijke aspecten voor het kopen van een vast model Scootmobiel, namelijk; prijs, kwaliteit, vering, verstelbaarheid, actieradius en duurzaamheid. In de prijsklasse € 2.450 ,-  tot € 4.950, - bieden wij stuk voor stuk Scootmobielen van hoge kwaliteit en uiterst comfortabel in gebruik.

Bekijk ook ons assortiment aan tweedehands vaste Scootmobielen

Naast een uitgebreid assortiment aan nieuwe modellen, hebben wij met grote regelmaat de beschikking over een assortiment aan jong gebruikte ofwel tweedehands Scootmobielen met garantie op accupakketten. Kijk voor een actueel overzicht op onze tweedehands Scootmobielen pagina.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)