Bel gratis | 0800 - 0239988

SCOOTERS

DEN HAAG en AMSTERDAM

 

Waaijenberg Scooters, een nieuw begrip op tweewieler gebied, alom bekend als de 45km specialist van Nederland. Waaijenberg Mobiliteit BV is fabrikant van de Canta (invalidenvoertuig), dealer van diverse Brommobiel merken en een assortiment aan kwaliteit Scootmobielen.

 

U kunt bij Waaijenberg Mobiliteit nieuywe scooters kopen van de bekende merken Kymco, Vespa en Piaggio. Daarnaast kunt u voor reparaties van alle merken scooters terecht bij onze werkplaatsen in Amsterdam en Den Haag.

 

Scooter kopen?

De medewerkers van Waaijenberg Mobiliteit adviseren u graag over het kopen van het correcte model scooter. Kom naar onze vestigingen in Amsterdam of Den Haag en bekijk ons uitgebreide aanbod scooters.

Kymco

Voor het merk Kymco zijn wij zelfs Kymco store, dat betekend dat alle modellen in alle kleuren te zien en snel leverbaar zijn.

 

Kymco scooter kopen?

Kom langs in onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag en bekijk onze voorraad nieuwe Kymco scooters

Sale

Wij ruimen onze 2017 voorraad scooters op!

Kom langs in onze vestiging in Den Haag en bekijk onze voorraad Sale scooters

Rijbewijsmeter

1 januari 2009 heeft het bromfietscertificaat plaats gemaakt voor het AM rijbewijs. Voor het besturen van een bromfiets, scooter of brommobiel is het rijbewijs AM verplicht. Bent u in het bezit van een geldig rijbewijs A of B, dan bent u automatisch in het bezit van een rijbewijs AM. Voor meer informatie zie: Rijksoverheid en CBR.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Scootmobiel?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Canta?

GEEN

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het besturen van een Brommobiel?

AM

Service aan huis