Bel gratis | 0800 - 0239988

Retourbeleid

Aanschaf via de Website:

Indien u een product via de website heeft gekocht en afgerekend, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen of op te laten halen door Waaijenberg Mobiliteit.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzenden of transport van uw huis naar onze vestiging zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en eventuele verpakking aan Waaijenberg Mobiliteit geretourneerd worden. Bij beschadigde retour producten behouden wij het recht de retourzending te weigeren en niet tot creditering over te gaan

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@waaijenberg.com of telefoonnummer 0318 - 511251. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat het product in goede orde retour ontvangen is terugstorten.

Indien u producten koopt op de vestiging of aan huis dan gelden voor het annuleren van de verkoop de BOVAG voorwaarden zoals deze op onze website staan vermeld.


Uitzonderingen


Voor nieuwe brommobielen welke bij levering zijn tenaamgesteld zullen wij 15% annuleringskosten in rekening brengen.

Transportkosten (€ 68,- exclusief BTW) bij het ophalen door Waaijenberg van een retourzending zullen wij verrekenen met het terug te storten bedrag

Retour betalingen zullen alleen per bank worden voldaan. Wij geven geen bedragen in contanten retour.

Indien u een product koopt op een andere wijze dan via de website dan gelden de BOVAG voorwaarden.