Bel gratis | 0800 - 0239988

Occasion 45km voertuig

Wij hebben doorlopend een ruim assortiment aan tweedehands Canta's en tweedehands brommobielen op voorraad staan.

Deze "Select Tweedehands 45km voertuigen" worden zorgvuldig uitgekozen op leeftijd en techische staat.

Al onze tweedehands 45 km voertuigen krijgen voor aflevering een onderhoudsbeurt. Vervolgens worden de voertuigen volledig nagekeken en indien nodig technisch gereviseerd en gemodificeerd. Zo koopt u bij ons altijd een tweedehands die in topconditie verkeerd.

 Op al onze tweedehands Canta's en brommobielen (bouwjaar 2011 en jonger) ontvangt u 6 maanden BOVAG garantie. Tijdens de garantie periode komt de buitendienstmonteur GRATIS aan huis om de storingen op te lossen.

 

Ook voor onderhoud aan huis aan uw tweedehands 45 km voertuig kunt u een beroep op Waaijenberg Mobiliteit doen. Thuis of op het werk. Al onze tweedehands 45 km voertuigen worden bij u aan huis afgeleverd. Tijdens de aflevering gaan wij ca. 30 a 45 minuten samen met de klant rijden om deze te laten wennen aan zijn nieuwe 45 km voertuig. Ook krijgt u uitleg over het tweedehands 45 km voertuig, de bediening en wanneer het voertuig onderhoud nodig heeft.

 

Moet uw tweedehands 45km voertuig worden aangepast dan kunt ook terecht bij Waaijenberg. Stuurbekrachtiging, handbediening, gaspedaal links etc. het is allemaal mogelijk.  

 Daarnaast hebben wij ook een aanbod tweedehands scootmobielen en scooters. Tweedehands brommobiel Tweedehands scootmobiel
Tweedehands Canta Tweedehands Brommobiel Tweedehands Scootmobielcanta | brommobiel

scootmobiel