Bel gratis | 0800 - 0239988

Invalide auto

De Canta is een in Veenendaal ontwikkeld en geproduceerd 45 km invalide voertuig. Waaijenberg bouwt al meer dan 40 jaar 45 km invalide auto's om de mobiliteit en onafhankelijkheid van mensen met een mobiliteitsbeperking te garanderen.  De Canta invalide auto is het enige rijbewijsvrije 45 km voertuig in Nederland met een benzine of elektro motor.

Waaijenberg Mobiliteit is de fabrikant van de Canta invalide auto en heeft in samenwerking met de Nederlandse Universiteiten van Delft, Eindhoven en Twente dit voertuig ontwikkeld. Deze puur Nederlandse 45 km auto is geen brommobiel maar behoort tot dezelfde categorie voertuigen als de scootmobiel. Hierdoor mag u met de Canta niet alleen rijden op de weg (50/80 km) maar ook op het fietspad en zelfs op het voetpad. Tevens mag de Canta op de stoep worden geparkeerd. Met de Canta krijgt u vervoer van deur tot deur. U kunt de nieuwe Canta alleen bij Waaijenberg Mobiliteit kopen in Veenendaal, Amsterdam of Den Haag.

Door zijn grote deuren en hoge zit positie kan iedereen gemakkelijk in- en uitstappen. Ook de grote kofferruimte achterin is gemakkelijk te bereiken door de enorme achterdeur. De kofferruimte heeft geen dorpel of drempel waardoor een rollator of rolstoel eenvoudig zonder enige moeite achterin kan worden gezet.

U kunt al een nieuwe Canta kopen vanaf € 13.845,-


De Canta invalide auto is speciaal ontwikkeld om iedereen die slecht ter been is of op een andere manier beperkt is in zijn mobiliteit te helpen. Mensen met een beperking hebben tenslotte dezelfde behoefte aan mobiliteit als valide mensen.