Bel gratis | 0800 - 0239988

Gehandicaptenvoertuig

De Canta is 45 km gehandicaptenvoertuig wat speciaal ontwikkeld is om de mobiliteit en onafhankelijkheid van mensen met een mobiliteitsbeperking te garanderen.  De Canta is het enige rijbewijsvrije 45 km gehandicaptenvoertuig in Nederland met een elektro of benzine motor.

Waaijenberg Mobiliteit uit Veenendaal is de fabrikant van de Canta. Dit puur Nederlandse 45 km gehandicaptenvoertuig is geen brommobiel maar behoort tot dezelfde categorie voertuigen als de scootmobiel. Met de Canta mag u niet alleen rijden op de weg (50/80 km) maar ook op het fietspad en zelfs op het voetpad. Tevens mag de Canta op de stoep worden geparkeerd. Met de Canta krijgt u vervoer van deur tot deur. U kunt de nieuwe Canta alleen bij Waaijenberg Mobiliteit kopen.

U kunt al een nieuwe Canta kopen vanaf € 13.845,-

Omdat de Canta speciaal ontwikkeld is om mensen met een handicap weer mobiel te maken is dit voertuig volledig aanpasbaar. Tijdens de ontwikkeling van de eerste Canta en de Canta2 is rekening gehouden met alle mogelijke aanpassingen aan dit voertuig. Tijdens de bouw maar ook achteraf is dit voertuig volledig aanpasbaar.

De universiteiten in Twente, Eindhoven en Delft hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de eisen die onze klanten aan een dergelijk voertuig stellen. Aan de hand van al deze onderzoeken is de Canta ontwikkeld.

Tijdens de ontwikkeling van de Canta2 hebben wij de 22 jaar ervaring met de eerste Canta gebruikt om dit voertuig verder te verbeteren en nog beter geschikt te maken voor onze klanten. De Canta en de Canta2 zijn dan ook het enige 45 km voertuig wat speciaal ontwikkeld is als gehandicaptenvoertuig.