Bel gratis | 0800 - 0239988

Zinger opvouwbare rolstoel

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 2.150,00

Special Price € 1.499,00

De lichtste opvouwbare Scootmobiel


Gemotoriseerd, handelbaar en comfortabel


Snel & eenvoudig

* Verplichte velden

Aanvraag Proefrit

Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een proefrit in wil maken en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. 

* Verplichte velden

Offerte Aanvraag

Graag voorzien wij u van een passende offerte. Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een offerte van zou willen ontvangen en wij sturen deze geheel vrijblijvend naar u toe

* Verplichte velden

Eigenschappen

  • Merk: Zinger
  • Binnen / buiten: binnen
  • Actieradius (km): 12
  • Snelheid (km/u): 9,7
  • Maximum Lichaamsgewicht (kg): 115
De ZINGER neemt u overal mee naartoe – en u kunt de ZINGER overal mee naartoe nemen! De Zinger elektrische rolstoel is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt. De Zinger is gemaakt van hoge kwaliteit 6061 aluminium (gebruikt in de vliegtuigindustrie), is duurzaam en robuust. De Zinger is bovenal bijzonder licht, slechts 17.5 kilo! ZINGER is een klasse apart als het aankomt op design en ontwerp. Het ingenieuze ontwerp zorgt er voor dat U de Zinger intuïtief leert besturen en daardoor direct kan gebruiken. Mechanisch voldoet de Zinger aan de hoogste standaarden. Het stuurmechanisme van de ZINGER zorgt voor enorme wendbare en stabiliteit. Niet alleen de rij-eigenschappen zijn uniek in het ontwerp. Het frame van de Zinger is zo ontworpen dat deze direct en eenvoudig kan worden opgevouwen. Het is dé oplossing die U de mogelijkheid geeft om binnen enkele minuten te kunnen vertrekken. Trek gewoon aan de ontgrendelingskabel en de 17,5 kg wegende ZINGER klapt direct in. Het kost één persoon slechts enkele seconden om één of zelfs twee ZINGER’s in de kofferbak van een auto te laden. Geen vergrendelingen of andere vertragingen, geen stuurkolom die voorzichtig moet worden weg gevouwen. In opgevouwen toestand is de Zinger slechts 25 cm hoog en kan eenvoudig worden opgeborgen in de achterbak van uw auto, of mee in het vliegtuig, op een boot of in een kast! De ZINGER is eveneens zeer praktisch binnenshuis met zijn hoge wendbaarheid en het ontbreken van een stuurkolom. De ZINGER is de elektrische rolstoel met een sportief uiterlijk en is daarnaast een feest om mee te rijden!

Neem contact op

* Verplichte velden

Service aan huis