Bel gratis | 0800 - 0239988

Scootmobiel Roll n Go - Trendy

Meer afbeeldingen

€ 239,95

Merk: Roll n Go
Type: Trendy
Afmeting opgevouwen: 67(L) x 21(B) x 88.5 (H) cm
Gewicht: 7.6 kg

Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

Dit product is alleen online verkrijgbaar.

* Verplichte velden

Aanvraag Proefrit

Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een proefrit in wil maken en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. 

* Verplichte velden

Offerte Aanvraag

Graag voorzien wij u van een passende offerte. Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een offerte van zou willen ontvangen en wij sturen deze geheel vrijblijvend naar u toe

* Verplichte velden

Eigenschappen

  • Merk: Roll n Go
  • Lengte (cm): 67
  • Breedte (cm): 58,5
  • Hoogte (cm): 106
  • Binnen / buiten: binnen en buiten

De Roll'nGo Trendy is in de breedte inklapbaar waardoor hij weinig ruimte inneemt. In ingeklapte toestand blijft deze gewoon staan waardoor u hem zonder problemen kunt parkeren in bijvoorbeeld de gang of een kast.  Door het lage gewicht is de rollator met één handbeweging op te vouwen tot een handzaam pakketje, waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus, auto, taxi of met het openbaar vervoer.Het zitje van deze mooie, stevige en praktische rollator is bijzonder comfortabel en in trendy gemêleerd grijs. Ook de remmen werken licht, wat het bedieningsgemak en uiteraard de veiligheid van deze rollator vergroot. De Trendy is een bijzonder lichtgewicht rollator. Hij is vervaardigd uit zeer lichtgewicht aluminium, waardoor het gewicht blijft steken op slechts 6,7 kg. De Roll'nGo Trendy is leverbaar in Zwart, Donker blauw, Petrol groen en Vanille Crème.

Neem contact op

* Verplichte velden

Service aan huis