Bel gratis | 0800 - 0239988

Piaggio Fly 4T 25Km - nieuw - oud voorraadmodel

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 2.499,00

Special Price € 2.099,00

Prijzen zijn inclusief BTW, transport, handeling, kenteken kosten, leges en tenaamstelling. (en hoog windscherm)


Voertuig is in december 2017 vanwege nieuwe Euro 4 norm op naam gezet, nieuwe scooter!

Aanvraag Proefrit

Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een proefrit in wil maken en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. 

* Verplichte velden

Offerte Aanvraag

Graag voorzien wij u van een passende offerte. Laat ons via onderstaand formulier weten waar u een offerte van zou willen ontvangen en wij sturen deze geheel vrijblijvend naar u toe

* Verplichte velden

Eigenschappen

  • Snelheid: 25 km/u
  • Merk: Piaggio
  • Bouwjaar: 2017
  • Kleur: Blauw
  • Locatie: Vestiging Den Haag
Piaggio Fly Scooter is de oplossing Piaggio Fly scooters zijn een zeer goede oplossing voor eenvoudig en betrouwbaar stadsvervoer waaronder woon- en werkverkeer. De voordelen van een Piaggio Fly scooters is dat hij onder andere geschikt is voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de Fly van Piaggio voorzien van 12” wielen en is hij verkrijgbaar met een milieuvriendelijke en geruisloze 4-takt motor die op Euro95 benzine rijdt. Mengsmering olie is dus niet meer nodig. Piaggio Fly scooters hebben een hoog comfort gehalte waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de stad. Wil je de Paggio Fly scooter extra optimaliseren om het dagelijkse comfort naar een nog hoger niveau te brengen dan is speciaal voor alle Paggio Fly scooters een windscherm en een passende 36 liter topkoffer verkrijgbaar. Heb je advies nodig bij het kopen van een scooter dan helpen wij je uiteraard graag hierbij. Onze doorgewinterde scooterfanaten helpen je met elke vraag.

Neem contact op

* Verplichte velden

Service aan huis