Veenendaal, 30 november 2020

Onderwerp: Lichtmetalen velgen Canta 2 zijn leverbaar


Met veel trots kunnen wij u meedelen dat er per omgaande lichtmetalen velgen leverbaar zijn voor de Canta 2, op elk gewenst model.

Het is een lange zoektocht geweest, waarbij de maatvoering van de wielen en met name de technische specificaties achter de wielen nogal een uitdaging zijn gebleken om een fabrikant zover te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt om een fabriek in Italië bereid te vinden om in de ontwikkeling met ons mee te denken en met een waanzinnig resultaat;

Canta 2 comfort met lichtmetalen wielen
Canta 2 comfort voorzien van zilvergrijze lichtmetalen 13 inch velgen.

Canta 2 Urban lichtmetalen wielen
Canta 2 urban voorzien van lichtmetalen velgen 13 inch in de kleur matzwart

"Velgen maken de auto" is een veel voorkomend gezegde uit de automotive en toch is dit ook van toepassing voor een Canta 2. Het maakt het voertuig zoveel completer en mooier, dat wij het iedereen kunnen aanraden.

Per omgaande zijn de lichtmetalen velgen leverbaar in 2 uitvoeringen:
- zilvergrijs 
- matzwart

Introductieprijzen (kleur naar keuze):
Prijs voor een set velgen inclusief band en plaatsen bedraagt € 995,- inclusief BTW, voor de al rijdende Canta 2 bestuurder.

Prijs voor een set velgen inclusief band en plaatsen bedraagt € 749,- inclusief BTW, wanneer u dit als extra optie neemt bij de aankoop van een nieuwe Canta 2 (model naar keuze)

Heeft u de velgen al besteld en zijn ze inmiddels geplaatst, stuur ons een afbeelding van uw Canta 2 via info@waaijenberg.com