SILENCE S04 (45km/u auto - Brommobiel  of 90km/u - Auto)

Maak kennis met de elektrische auto van Silence! Met haar unieke design en uitstekend comfort is dit het ideale voertuig rondom de stad en provinciale wegen.


Comfort
De elektrische 90 km/u (Brommobiel versie 45km/u) nanocar is dé auto waarin jij graag gezien wordt Laat je verrassen door een hoog afwerkingsniveau en zeer comfortabele rijeigenschappen.

APP
Unieke koppelingen via de Silence app, waarin u o.a. toestemming kan verlenen aan meerdere bestuurders. Ideaal om gemakkelijk je voertuig te delen binnen het gezin of op het werk.

Duurzaam
Silence S04 zal een grote bijdrage gaan leveren aan de transitie naar elektrisch aangedreven stadsvervoer en een ware sensatie teweeg brengen als het gaat om nieuwe stedelijke mobiliteit.

Uniek
De Silence S04 is uitgerust met een uniek systeem. Het batterypack is gemakkelijk uitneembaar en met je mee te nemen d.m.v. een trolleysysteem. Opladen kan thuis aan het stopcontact. Tevens kan je het voertuig opladen aan een laadpaal. Volop mogelijkheden.

Parkeervergunning
Wist je dat bijvoorbeeld Gemeente Amsterdam een pilot heeft lopen, waarbij er 3000 vergunningen worden verstrekt voor gemakkelijk parkeren met LEV voertuigen (45km/u versie) op speciaal daarvoor ingerichte parkeerplekken, binnen de ring en midden in de stad.

Een handige 2e auto of primair vervoer in en rondom de stad, Silence heeft het allemaal.

Ga je deze reis met ons aan? Wij zien je graag op onze locatie te Amsterdam (later ook Den Haag) en beleef de Silence d.m.v. een waanzinnige proefrit.

Silence S04


#silence #silences04 #delen #share #opladen #duurzaam #groen #auto #brommobiel #steden #amsterdam #LEV #parkeervergunning